• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Continuă atacurile lui Joan La Porta, fostul președinte al Barcelonei, la adresa actualului șef de pe Camp Nou, Josep Maria Bartomeu. La Porta susține care e singura piedică în calea prelungirii contractului lui Lionel Messi.

"Dacă vreți ca Messi să continue la Barcelona, trebuie ca Bartomeu să plece imediat", a scris Laporta pe Twitter.

În condiţiile în care în presă au apărut informaţii conform cărora ar exista cluburi dispusă să plătească clauza de reziliere a argentinianului, mai ales că acesta nu a semnat încă noul contract, Barcelona a simţit nevoia să facă anumite precizări importante.

Părţile s-au înţeles de peste o lună şi nu există vreo şansă ca starul sud-american să fie pierdut asemenea lui Neymar. Asta nici măcar nu ţine de vreo clauză de reziliere, ci de dorinţa argentinianului de a rămâne pe viaţă la clubul de suflet.

"Acordul cu Messi este total. Din ambele părţi. Aşteptăm doar un moment oportun pentru a semna şi a face anunţul oficial. Ştim cât de decisiv şi important e el pentru Barcelona", a anunţat Robert Fernandez, secretarul tehnic al clubului, potrivit Mundo Deportivo.