• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Raphael Varane și Zinedine Zidane au o relație cu adevărat specială. Antrenorul de acum al Realului l-a dorit neapărat la echipă pe fundașul francez, pe vremea în care era consilierul lui Florentino Perez.

Ajuns la 24 de ani, Varane și-a adus aminte, cu zâmbetul pe buze, de momentul în care a refuzat inițial transferul pe Bernabeu, unde a ajuns, în cele din urmă, în 2011.

"La început, nu am știut cu cine vorbesc. Am crezut că e o glumă, dar i-am recunoscut vocea lui Zidane. Cât despre transfer, i-am spus că putem vorbi altă dată", și-a adus aminte fundașul. Acesta l-a refuzat pe moment pe Zidane, deoarece se pregătea de examenele pe care le avea pentru admiterea la facultate.

"Mai târziu, oamenii mi-au spus că sunt nebun, deoarece l-am refuzat pe Zidane atunci când a încercat să mă convingă să semnez cu Real", a povestit Varane, într-un documentar Real Madrid TV, în care a vorbit despre cariera sa.

Real l-a transferat pe Varane la doar 18 ani, de la Lens. Francezul a cucerit o serie de trofee importante cu madrilenii: UEFA Champions League (2014, 2016), La Liga (2012), Cupa Spaniei (2014) și Supercupa Europei (2014, 2016).