• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Cristiano Ronaldo a avut o nouă seară extraordinară în partida cu Celta Vigo, încheiată cu victoria ”galacticilor”, scor 4-1. Portughezul a marcat de două ori în meciul restanță și a ajuns la cota 368, devenind cel mai bun marcator din istoria celor mai importante șase campionate europene (Spania, Italia, Anglia, Germania, Franța, Portugalia). Cu această ocazie vă prezentăm unele dintre cele mai memorabile bucurii de la gol marca Ronaldo.

Cristiano Ronaldo (32 de ani) a deschis scorul în meciul de miercuri seară în minutul 10, cu un șut frumos, din afara careului. Pentru 2-0 a marcat din pasa lui Isco, la capătul unui contraatac purtat în mare viteză, în minutul 48. A fost al 368-lea gol în campionat marcat de lusitan, care la nivel de club a jucat pentru Sporting Lisabona (Portugalia), Manchester United (Anglia) și Real Madrid (Spania).

A marcat ambele goluri cu stângul, picior cu care nu a mai semnat o dublă din decembrie 2016, de la finala Campionatului Mondial al Cluburilor.

Acesta a fost al 63-lea meci consecutiv cu gol marcat pentru Real Madrid.

VIDEO Primul gol al lui Cristiano Ronaldo cu Celta Vigo

VIDEO Al doilea gol al lui Cristiano Ronaldo cu Celta Vigo

În partea secundă al întâlnirii cu Celta Vigo, la scorul de 1-3 pentru madrileni, Cristiano Ronaldo putea să desprindă scorul pe tabela de marcaj dar a ratat cea mai mare ocazie, singur cu portarul. Starul Realului a profitat de o greșeală comisă de Sisto la mijlocul terenului, a urcat cu mingea până în apropierea careului, a combinat perfect cu Toni Kroos, după care dintr-o poziție ideală, singur cu portarul advers, a reluat cu latul pe colțul scurt, dar mingea a trecut foarte aproape de bara din dreapta porții.