• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Barcelona se gândește și la viitorul echipei și vrea să aducă pe Camp Nou unul dintre starurile în devenire din fotbalul sud-american. Presa din Chile anunță că gruparea blaugrana s-a interesat deja pentru transferul lui Lincoln.

Puștiul de 16 ani de la Flamengo face un turneu mondial U17 spectaculos: brazilianul a marcat trei goluri în trei meciuri, iar oficialii Barcelonei au luat deja legătura cu agenții atacantului.

Jucătorul de 1,80 metri are contract cu Flamengo până în 2018, iar Barcelona trebuie să achite până la 30 de milioane de euro, suma cerută de sud-americani.

Barcelona s-a luptat cu Real Madrid pentru un alt super-jucător de la Flamengo, dar Vinicius Junior a ajuns pe Santiago Bernabeu.

Formația de pe Camp Nou îl monitoriza și ea de ceva vreme pe Vinicius, însă conducerea catalanilor era dispusă să ofere "doar" 20 de milioane de euro în schimbul jucătorului, față de cele 45 de milioane pe care le va plăti Real.