• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Gruparea catalană este pregătită să-i reînnoiască înțelegerea lui Samuel Umtiti și nu că aceasta ar expira în viitorul apropiat ci pentru a-l proteja de potențialii ofertanți. Recent, presa din Regat a scris că Jose Mourinho este interesat să-l transfere pe fotbalistul francez. De asemenea, managerul portughez mai este interesat de serviciile lui Varane de la Real Madrid, iar în cazul în care nu ar cădea la un acord cu Barcelona, s-ar reorienta spre jucătorul Realului.

Umtiti este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști ai Barcelonei și nu numai. Recent, fundașul francez în vârstă de 23 de ani a intrat și pe radarul lui Jose Mourinho, care îl dorește la Manchester United. Drept protencție, Barcelona a luat în calcul și a decis acum să-i reînnoiască înțelegerea francezului. Astfel, Samuel Umtiti, al cărui contract expiră în 2021, va fi reînnoit până în 2024. Actuala înțelegere impune ca orice club care dorește să-l achizițiioneze pe fotbalist trebuie să achite o clauză de reziliere în valoare de 60 de milioane de euro. Inclusiv aceasta va crește, odată cu noul salariu pe care îl va încasa apărătorul.

Barcelona l-a achiziționat în cursul verii trecute pe Samuel de la Olympique Lyon cu 25 de milioane de euro. Actuala cotă a internaționalului francez, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de, este de 30 de milioane de euro. Mourinho l-a vizat și pe colegul lui Umtiti de la Barcelona, Sergi Roberto, dar catalanii nu vor să-l piardă din cauza versatilității sale. În același timp, Don Balon susține că Mourinho s-a interesat și de Varane.