• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Karabukspor, cu patru fotbaliști români în primul 11, a pierdut partida de pe teren propriu contra celor de la Malatyaspor, scor 2-4, și rămâne cu o singură victorie în șase etape și pe un loc aproape de retrogradare.

Antrenorul Erkan Sozeri i-a titularizat pe Paul Papp, ca fundaș dreapta, pe Valerică Găman, în centrul defensivei, pe Cristi Tănase, la ”închidere” și pe Gicu Grozav în linia de trei din spatele atacantului, în timp ce Gabi Torje a rămas pe bancă.

Din păcate pentru ei, Karabuk nu s-a ridicat la nivelul adversarilor, care la pauză conduceau deja cu 3-0, prin golurile lui Ayhan (15), Buyuk (39) și Tozlu (45+2).

Extrem de nervos, Sozeri a făcut două schimbări la pauză. Nemulțumit total de prestația lui Tănase, tehnicianul l-a lăsat la cabine și l-a înlocuit cu Gabi Torje, iar acesta din urmă nu a rămas dator. Internaționalul român a marcat în minutul 84, asta după ce Yatabare a redus din handicap, din penalty, în minutul 56. A fost al doilea gol al lui Torje pentru Karabuk.

 

Gazdele n-au avut forța să revină, pe fondul relaxării oaspeților, pentru că aceștia din urmă au călcat pe accelerație spre final, când au mai marcat un gol prin Boutaib (89).