• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cristiano Ronaldo este pentru al doilea an la rând cel mai bun fotbalist al lumii la gala FIFA The Best, care acordă trofeul pe baza voturilor venite din partea selecţionerilor, căpitanilor echipelor naţionale, ziariştilor şi publicului (fiecare categorie contează în proporţie de 25%).

Ceilalți doi finaliști pentru premiul de cel mai bun fotbalist au fost Lionel Messi și Neymar.

"În primul rând, vreau să le mulțumesc colegilor și echipei mele, Real Madrid pentru suportul acordat tot anul. Vă mulțumesc tuturor. A fost un an extraordinar. Niciodată nu m-am gândit că voi câștiga atâtea trofee în carieră. Vreau să remarc și munca familiei mele, care este aici, a fraților mei, prietenilor, fiului meu, mamei mele, care este acasă acum. De asemenea, copiilor mei de acasă (n.r. gemenii Eva și Mateo)", a spus Cristiano Ronaldo, în momentul decernării trofeului.

Gala The Best Ronaldo

"E un moment unic în cariera mea și sunt fericit. Le mulțumesc tuturor celor care m-au votat. De asemenea, îi felicit pe Leo (n.r. Messi) și pe Neymar pentru că au fost aici în această seară (n.r. în finala pentru trofeu). Le mulțumec pentru sprijin fanilor, antrenorului, colegilor, și președintelui pentru sprijinul oferit în fiecare zi. Suntem în Anglia pentru prima dată și câștig trofeul The Best pentru a doua oară consecutiv. E o onoare să fiu aici, înconjurat de atâtea staruri", a adăugat golgheterul Realului și al naționalei Portugaliei.

Real Madrid a oferit și antrenorul anului - Zinedine Zidane.

TOATE PREMIILE DIN CADRUL GALEI FIFA THE BEST 2017

În 2016, la ediția inaugurală a galei The Best, trofeul pentru cel mai bun fotbalist i-a revenit tot lui Cristiano Ronaldo (34,64% din voturi). Messi a fost al doilea (26,42%) și locul al treilea i-a revenit lui Antoine Griezmann (7,53%).

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Sursa foto: fifa.com