• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Marius Şumudică e pe cai mari. Echipa pe care o antrenează, Kayserispor, a urcat pe locul 2 în Turcia, după victoria cu 3-1 în faţa lui Bursaspor. Tehnicianul român recunoaşte că evoluţiile formaţiei sale îi depăşesc şi cele mai optimiste aşteptări.

"O victorie mare, cu o echipă mare, campioană acum 3 ani în Turcia (Bursaspor a fost campioană în 2010 - n.r.), un antrenor superexperimentat, Paul Le Guen, fost la Lyon, la PSG. Am făcut o propagandă bună fotbalului românesc şi mă bucur că jucătorii pe care i-am luat şi în care am avut încredere se descurcă formidabil.

Suntem în grafic, mai mult decât în grafic. Nimeni nu se aştepta să fim pe locul 2. Traversăm o perioadă bună, dar cu siguranţă vor apărea şi meciuri mai puţin bune, când o să cădem puţin din fruntea clasamentului. Dar lumea este mulţumită, iar eu sunt surprins că la acest nivel facem faţă cu brio, pentru că este un campionat extraordinar de puternic", a declarat Şumudică.

Rezultatele bune ale echipei au dus şi la un interes crescut pentru meciurile lui Kayserispor. "Sunt 13.000 de abonamente vândute în plus faţă de anul trecut", a precizat fostul campion al României cu Astra Giurgiu.

"Sunt apreciat acolo în oraş. Am văzut că, uşor-uşor, ziarele mai mari din Turcia - Fanatik, Millyet - au început să trateze cu interes ceea ce se întâmplă la Kayseri. Asta înseamnă mult", a conchis Marius Şumudică.