• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Marius Șumudică (46 de ani) are parte de un start de sezon foarte bun în Turcia, pe banca celor de la Kayserispor, echipă pe care a urcat-o până pe locul trei în clasament, la egalitate cu Beșiktaș, ambele cu 14 puncte, lider fiind Galatasaray (19 puncte).

Sigur, s-au scurs doar 7 etape din întrecerea găzduită de Țara Semilunei, dar munca fostului antrenor de la Astra este extrem de apreciată, dovadă fiind și ofertele de care nu duce parte. Însuși Șumudică a dezvăluit, pentru presa turcă, faptul că o echipă puternică din zona Golfului i-a făcut recent o propunere.

”Acum câteva zile am primit o ofertă din zona Golfului, dar nu am acceptat. Trebuie să continuăm precum o familie, să muncim pentru a ne păstra pe drumul pornit, trebuie să fim la fel de serioşi.

Mai avem de jucat 27 de meciuri. Sper ca atmosfera din cadrul lotului să rămână la fel până la finalul sezonului”, a replicat Șumudică. 

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Tehnicianul este focusat pe munca din Turcia iar asta se vede din faptul că își mai dorește la echipă jucători din Liga 1, cum este cazul lui William de Amorim, căzut în dizgrație la FCSB.

”Mi l-aş dori şi pe De Amorim. Eu sunt dezamăgit de ce i se întâmplă la FCSB. El are valoare, pentru mine poate juca la un nivel înalt. Îl cunosc foarte bine, ştiu ceea ce poate. El face diferenţa într-un duel unu contra unu”, a spus Șumudică.

Dică este de acord cu mutarea și a lăsat de înțeles că în iarnă tranzacția se poate realiza.

”Când s-a pus problema să plece în Cipru, am spus că ar fi bine să plece să joace mai mult, pentru că la noi era foarte greu să joace meci de meci. I-am spus şi lui. M-aş bucura pentru el să ajungă în iarnă în Turcia, că e un campionat foarte puternic”, a spus Dică, în urmă cu o săptămână.