• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Iker Casillas ar putea fi următorul nume mare din fotbalul european care ajunge în Major League Soccer. Vicepreşedintele MLS, Lino Di Cuollo, a recunoscut că oficialii americani au avut discuţii cu agenţii portarului spaniol.

"Nu ştiu dacă vom reuşi să-l aducem aici, dar suntem în contact cu agenţii săi. Au existat deja nişte discuţii între cele două părţi. Este totuşi complicat, pentru că e vorba despre un portar, un post pentru care nu se cheltuie foarte mulţi bani. Dar vorbim despre Casillas, un jucător care ar fi o achiziţie uriaşă pentru MLS", a declarat Di Cuollo, pentru site-ul portughez maisfutebol.iol.pt.

În vârstă de 35 de ani, Casillas mai are contract cu FC Porto până în 2017, însă fostul portar al lui Real Madrid a avut prestaţii neconvingătoare la gruparea de pe Dragao, care se află la 12 puncte în spatele marii rivale Benfica, în clasamentul din Portugalia.

De altfel, recent, antrenorul lui FC Porto, Jose Peseiro, a anunţat că până la finalul acestui sezon, Casillas şi Helton vor apăra pe rând, ceea ce confirmă că portughezii nu sunt mulţumiţi de evoluţiile internaţionalului spaniol.

Cu toate acestea, în urmă cu câteva zile, Iker Casillas a negat posibilitatea unui transfer în Statele Unite şi a anunţat că intenţionează să-şi prelungească actuala înţelegere cu FC Porto.