• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Brazilianul Kaka (35 de ani), fostul mijlocaş al echipelor Real Madrid şi AC Milan, a anunţat că nu va mai evolua din sezonul viitor la Orlando City FC, din Liga profesionistă nord-americană de fotbal (MLS), care i-a propus prelungirea cu un an a contractului său, însă pentru mai puţini bani.

Kaka, jucătorul cu cel mai mare salariu din MLS - 7,3 milioane dolari - dispută în prezent al treilea său sezon alături de gruparea din Florida, după despărţirea de AC Milan.

Fotbalistul sud-american nu şi-a putut însă ajuta echipa să participe la faza finală a MLS în cele două sezoane anterioare, iar în acest sezon Orlando City ocupă penultimul loc în Conferinţa de Est.

Ultimul meci pe care Kaka îl va disputa pe teren propriu cu Orlando City FC va avea loc duminică, împotriva echipei Columbus Crew.

Ultimul jucător care a câştigat Balonul de Aur înainte ca tandemul Cristiano Ronaldo-Lionel Messi să monopolizeze acest trofeu susține că suferă teribil din punct de vedere fizic după fiecare partidă disputată.

"Nu mai găsesc bucurie în a juca fotbal, simt durere după fiecare meci. Corpul meu o simte, iar la 35 de ani este greu să te recuperezi", a spus Kaka.

24 de goluri şi 22 de assist-uri a izbutit Kaka în 74 de partide disputate pentru clubul din Florida, de la sosirea sa, în 2015.