• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Brazilianul Adriano Leite Ribeiro, poreclit "Împăratul", vrea să revină pe gazon în 2018 deşi a mai disputat un singur meci oficial din 2014 încoace.

În vârstă de 35 de ani, fostul atacant al naţionalei Braziliei şi al lui Inter Milano a declarat pentru Globo că va urma un program de pregătire fizică în ianuarie, când echipele braziliene sunt în pauza competiţională, pentru a se pune în formă şi pentru a studia ofertele pe care le are.

"Mă pregătesc pentru un nou proiect şi voi începe din nou antrenamentele, fără niciun club, toată luna ianuarie", a dezvăluit Adriano.

"Vreau să o fac pentru mine, pentru a demonstra că îmi pot depăşi limitele şi să văd, desigur, dacă mai pot sau nu să joc", a mai spus brazilianul.

Adriano, care a jucat la echipe precum Inter, Fiorentina, Parma şi AS Roma, şi de 48 de ori pentru naţionala Braziliei, a recunoscut că a suferit o depresie după moartea tatălui său, în 2004.

În 2014, după o pauză de doi ani, atacantul a revenit pentru o scurtă perioadă în fotbal la Atletico Paranaense, cu care a disputat trei partide în faza preliminară a Copei Libertadores.

În 2015, Adriano a anunţat transferul său la Le Havre, în divizia secundă franceză, care nu s-a mai materializat în cele din urmă.

Sud-americanul a semnat în 2016 un angajament cu Miami United, pentru care a jucat un singur meci oficial, pierdut cu 0-5, după care a anunţat că părăseşte echipa.

8 trofee a cucerit Adriano în Italia, cu Inter: patru titluri, două Cupe şi două Supercupe ale Italiei

Agerpres

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT