• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

FCSB are nevoie de victorie pentru a fi sigură de primul loc în Grupa G a Europa League, fără a mai sta după rezultatul celor de la Viktoria Plzen. Nicolae Dică a spus că obiectivul imediat este câștigarea grupei, dar, în același timp, va miza, cel mai sigur, pe Andrei Vlad (18 ani).

Tânărul goalkeeper a mai apărat poarta roș-albaștrilor și în meciul de la Plzen, din etapa precedentă a cupelor europene, acolo unde FCSB a pierdut cu 0-2, dar evoluția sa a fost una apreciată. În afara lui Gigi Becali, care insistă ca Vlad să devină încet, dar sigur, titular, apar și alte voci care susțin că ar fi fost mai bine ca Niță să nu mai fie acum în lotul vicecampioanei.

”Vlad este un portar foarte talentat, care are nevoie de meciuri. Doar așa poate să crească în valoare. Niță trebuia dat mai demult”, a spus Ion Crăciunescu, expert Digi Sport, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”.

Fostul mare arbitru crede că acum este mai greu ca un portar ca Vlad să-i ia locul lui Niță.

”Acum, pe Niță nu-l poți scoate din poartă, nu ai cum, dar Vlad apară cu Lugano pentru că Steaua este deja calificată. Plus că le va fi greu roș-albaștrilor să piardă primul loc al grupei”, a mai spus Crăciunescu, la Digi Sport.

Cum ar putea arăta FCSB, în meciul cu Lugano:

Vlad - Enache, Bălașa, Larie, Morais - Pintilii, Nedelcu - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere

Lotul FCSB pentru meciul cu Lugano:

Portari: Florin Niță, Andrei Vlad

Fundași: Ionuț Larie, Mihai Bălașa, Junior Morais, Marko Momcilovic

Mijlocași: Gabriel Enache, Mihai Pintilii, Dragoş Nedelcu, Lucian Filip, Ovidiu Popescu, Cătălin Golofca, William De Amorim, Florin Tănase

Atacanți: Dennis Man, Harlem Gnohere, Florinel Coman

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Clasament Grupa G