• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

FCSB va întâlni în această seară Lugano, în ultimul meci din grupa G a Europa League. Meciul este unul cu miză pentru echipa antrenată de Nicolae Dică, deși este deja calificată în primăvara europeană. O victorie cu elvețienii le-ar asigura roș-albaștrilor locul întâi în grupă și o sumă importantă de bani. Un milion de euro ar putea intra în conturile clubului după acest joc.

Meciul din aceasta seară este important pentru echipa lui Gigi Becali și din punct de vedere financiar. În cazul în care FCSB se va impune în meciul cu elvețienii, patronul roș-albaștrilor va încasa 360.000 de euro, bonusul pe care-l acorda UEFA pentru o victorie în grupele Europa League.

Pe lânga acești bani, FCSB va mai încasa încă 600.000 de euro, bani pe care forul european îi acordă câștigătoarelor de grupe. În total, o victorie în acest meci ar baga în conturile clubului aproximativ un milion de euro.

Formațiile clasate pe locul secund în grupe primesc 300.000 de euro, iar cine va pierde în 16-imile de finală va mai încasa încă 500.000 de euro. Până în acest moment FCSB și-a asigurat aproximativ 7 milioane de euro. Pe lângă această sumă, roș-albaștrii vor mai încasa încă două milioane de euro din market pool. Dacă pentru o victorie în grupe UEFA acodră 360.000 de euro, pentru un egal, forul continental oferă 120.000 de euro.

Partida dintre FCSB și Lugano se va disputa joi, 7 decembrie, de la ora 22:05, pe Arena Națională și va putea fi urmărită în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT