FOTBAL:COLUMBIA-ROMANIA, AMICAL (26.03.2024)
Exclusiv Columbia a fost la un pas să umilească România, așa că un fost căpitan a răbufnit. ”Acolo e cea mai mare problemă”
hagi
Video Gică Hagi a vorbit despre postul de antrenor al României. Dar câtă grijă a avut!
ianis
Scoțienii au fost categorici, după ce Ianis Hagi a anunțat unde va juca sezonul viitor
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal Club

Vară fierbinte pentru tricolori! 12 jucători, aproape de transferuri importante. Andone e cel mai dorit

26.05.2017, 23:39

România se pregăteşte pentru meciul crucial cu Polonia, dar acesta nu este singurul moment decisiv al verii pentru 12 dintre tricolori. Aceştia vor avea parte de o perioadă incendiară, ţinând cont că sunt şanse importante ca ei să îşi schimbe echipa la finalul acestei stagiuni.

BUN colaj
  • Liga 2: Corvinul - Buzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Mai jos vă prezentăm toate detaliile despre fotbaliştii care sunt la un pas să îşi relanseze carieră începând din stagiunea viitoare. 9 dintre ei se află în lotul lui Christoph Daum pentru duelul de la Varşovia.

1. Ciprian Tătăruşanu (31 de ani) - portarul Fiorentinei are şanse minime să mai rămână sub comanda lui Paulo Sousa: presa italiană a scris că acesta se va despărţi de gruparea viola, care îl preferă pentru sezonul viitor pe Marco Sportiello.

Totuşi, Super-Tătă şi-a găsit repede echipă. El va rămâne cel mai probabil în Serie A, la Torino, grupare care îl pierde în această vară pe Joe Hart, căruia în expiră împrumutul de la Manchester City, titularul Angliei fiind dorit de cluburi mari precum Manchester United şi Liverpool.


2. Costel Pantilimon (30 de ani) - internaţionalul nostru e foarte aproape de o despărţire de Watford, după ce nu a reuşit să se impună în faţa veteranului de 36 de ani, Heurelho Gomes.

Doar cinci meciuri a apărat Panti (cotat la 3,5 milioane de euro) în toate competiţiile pentru echipa lui Walter Mazzarri. Costel nu a găsit încă o variantă mai bună, dar vrea neapărat să plece la o echipă unde să aibă asigurat locul de titular.

Pantilimon a ajuns la Watford în ianuarie 2016, de la Sunderland, grupare care îl achiziţionase pe internaționalul român de la Manchester City. Până a ajunge în Premier League, Pantilimon a mai evoluat pentru Aerostar Bacău și Poli Timișoara, de unde a fost cumpărat pentru 3,3 milioane de euro de actuala echipă antrenată de Guardiola.

3. Vlad Chiricheş (27 de ani) - despărţirea dintre fundaşul român şi Napoli este iminentă şi a fost anunţată chiar şi de oficialii napoletani, care susţin că în echipa lui Sarri prioritate au Maksimovic şi Tonelli, din postura de rezervă.

Totuşi, fostul stopper al Stelei este la mare căutare. Jucătorul cotat la 6,5 milioane de euro poate ajunge la Galatasaray, acolo unde poate deveni al 12-lea român al Cim Bom.

"Chiricheș este dorit de multe echipe din Europa. Din păcate, la noi în echipă prioritate au Maksimovic și Tonelli, din postura de rezerve. Chiricheș va merge în Turcia. Este un posibil transfer în această vară, pentru că are o cotă bună pe piață", a spus Stefano Antonelli, directorul sportiv al lui Napoli, la postul italian Radio Crc.

15 meciuri a adunat Chiricheş în toate competiţiile acestui sezon. El a marcat şi două goluri.

4. Florin Gardoş (28 de ani) - fostul stelist are şanse nule să rămână la Southampton. Englezii anunţă că va fi pus pe lista de transferuri, alături de Shane Long, Jay Rodriguez şi Cuco Martina.

Absent de pe gazon un an şi jumătate din cauza accidentărilor, fundaşul român a revenit pe teren în octombrie, însă a jucat până acum doar la echipa secundă, cu o singură excepţie: partida din 28 ianuarie a lui Southampton cu Arsenal din Cupa Angliei, scor 0-5, în care a fost "integralist".

"Mai am un an de contract cu Southampton, vreau să fac pregătirea de vară și dacă la finalul ei voi simți că nu am șanse să joc, mă voi gândi la un împrumut, dar nu în țară. Nu mă întorc la Steaua", a spus Gardoş, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Claude Puel nu l-a folosit nici pe final de sezon, chiar dacă atunci a introdus mai mulţi jucători cu minute puţine în această stagiune, ţinând cont că echipa nu mai avea niciun obiectiv.

Apărătorul care a strâns 13 meciuri şi pentru naţionala României a fost transferat de Southampton în 2014, de la Steaua, pentru 6,8 milioane de euro.

5. Cristi Săpunaru (33 de ani) - fostul rapidist este unul dintre jucătorii care vor pleca de la Astra la finalul sezonului, unul la capătul căruia rămâne liber de contract.

Fundaşul e dorit la Al Feiha de către Costel Gâlcă, iar "Săpun" solicită un salariu de 400.000 de euro pentru a ajunge în Arabia Saudită.

În cariera sa, apărătorul a câștigat o Cupă și Supercupă a României cu Rapid, ambele din 2007, Europa League, în 2011, cu FC Porto, trei titluri de campion în Portugalia (2008-2009, 2010-2011, 2011-2012) cu ”dragonii” și trei Cupe ale Portugaliei (2008-2009, 2009-2010, 2010-2011).

6. Romario Benzar (25 de ani) - fundaşul dreapta al Viitorului a câştigat titlul alături de Gică Hagi, dar a recunoscut că pentru el este momentul să plece de la dobrogeni.

"Cred că ar fi momentul să plec, sunt de șapte ani aici. Îmi doresc să schimb. Ar fi o plăcere să lucrez din nou cu el, dacă dânsul ar antrena în altă parte, dar nu vorbesc acum, până nu e ceva concret”, a spus Benzar.

Născut la Timișoara, acesta a fost promovat în prima echipă a Viitorului din cadrul Academiei Hagi în 2010, pe finalul unui sezon în care dobrogenii au reușit promovarea în Liga 2.

Benzar a debutat în echipa națională a României după venirea lui Christoph Daum ca selecționer.

1,6 milioane de euro e cota de piață a lui Romario Benzar pe site-ul transfermarkt.de.

7. Alexandru Chipciu (28 de ani) - mijlocaşul plecat de la FCSB în vara trecută a avut evoluţii apreciate la Anderlecht şi nu duce lipsă e oferte, două venind chiar din Anglia.

West Brom şi Aston Villa sunt echipele interesate de mijlocaşul cotat la 2,5 milioane de euro care a câştigat titlul în Belgia la primul sezon cu Anderlecht.

3 milioane de euro a plătit Anderlecht pentru a-l achiziționa pe Chipciu de la FCSB, care va mai primi încă 500.000 de euro din diferite clauze și bonusuri.

8. Alexandru Maxim (26 de ani) - fostul jucător al Pandurilor a avut parte de un final de stagiune foarte bun, punând umărul la revenirea lui VfB Stuttgart în Bundesliga după numai un an.

Maxim a încheiat campionatul cu cinci goluri, însă două dintre acestea au prins un loc între cele mai frumoase zece reuşite ale sezonului.

Acest lucru l-a readus în atenţia lui Leeds (liga a doua engleză), după ce în iarnă a fost dorit şi de Club America (Mexic).

3 milioane de euro e cota lui Maxim, jucător care a ajuns Vfb pentru 1,5 milioane de euro.

9. Sergiu Hanca (25 de ani) - mijlocaşul lui Dinamo a fost cel mai bun pasator al "câinilor roşii" din acest sezon, iar acest lucru ar putea să îi aducă un transfer în Ligue 1, acolo unde este dorit de Marcelo Bielsa la Lille.

Francezii au făcut deja o ofertă pentru Hanca: 600.000 de euro, dar presa din Hexagon susţine că bucureştenii cer 800.000 pentru jucătorul care mai este dorit şi de Toulouse şi Gent.

”Știu că ar fi niște oferte de la Toulouse și Lille, dar aștept să treacă aceste două meciuri, iar în vară voi vedea. Dacă ofertele sunt bune pentru club și pentru mine, atunci vom vedea”, - Sergiu Hanca, 12 mai 2017.

10. Claudiu Keşeru (30 de ani) - atacantul lui Ludogorets are parte de cel mai bun sezon al carierei: a marcat 32 de goluri în toate competiţiile şi a câştigat şi titlul în Bulgaria.

Evoluţiile lui l-au adus în atenţia turcilor de la Trabzonspor, după ce la începutul anului s-a vorbit şi de un interes din partea lui Lazio.

"Trabzon vrea să îşi construiască o formaţie ambiţioasă pentru la anul, care să atace podiumul. Pentru aceasta vor să aducă un atacant de clasă din Bulgaria, pe Claudiu Keşeru, al cărui contract cu Ludogorets expiră în 2018. În jurul lui va fi construită ofensiva", scriau turcii de la Fotomac, în luna aprilie.

11. Florin Andone (24 de ani) - este cel mai dorit jucător român al momentului. Atacantul lui Deportivo e pe lista celor de la Sporting, dar portughezii se vor lupta pentru un eventual transfer cu Fiorentina, Espanyol şi Watford.

Poziţia celor de la Deportivo e clară: Andone nu pleacă pe mai puţin de 20 de milioane de euro, după cele 12 goluri înscrise în acest sezon, care au cântărit decisiv în salvarea de la retrogradare.

5 milioane de euro a plătit Deportivo La Coruna în vara trecută pentru transferul atacantului român de la Cordoba.

2021 este anul în care îi expiră contractul lui Florin Andone la Deportivo La Coruna.

12. Constantin Budescu (28 de ani) - Cel mai curtat fotbalist din Liga 1, în ultimul sezon, poate pleca oricând de la Astra, dacă se va găsi o echipă care să-i achite clauza de reziliere, în valoare de 750.000 de euro. Deși oficialii giurgiuvenilor și-ar dori să-l păstreze pe ”decar”, fotbalistul pare tentat de o plecare, mai ales că are de unde alege. În afară de FCSB, internaționalul român mai este dorit și de două echipe din zona arabă, după cum a dezvăluit Marius Șumudică, la Digi Sport.

Deși arabii sunt gata să-l umple de bani pe Badescu, tehnicianul Astrei crede totuși că ”Budi” va alege în cele din urmă formația patronată de Gigi Becali. Nu numai Becali îl vrea și-i face marcaj lui Budescu. Și Denis Alibec (26 de ani) vrea să joace din nou alături de Constantin, drept pentru care l-a și sunat în urmă cu câteva zile.

Etichete: andone , chiriches , keseru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

"A fost cel mai bun!" Columbienii au remarcat un singur jucător român, după amicalul de la Madrid
Screenshot 2024-03-26 at 22.07.30
E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Ianis Hagi, răspuns tranșant pentru Edi Iordănescu după golul înscris în România - Columbia 2-3
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Recomandările redacției
ianis
Scoțienii au fost categorici, după ce Ianis Hagi a anunțat unde va juca sezonul viitor

Foto ”Cea mai frumoasă din lume!”: Becali a refuzat 6 milioane de euro și face o ”operă de artă” lângă București! Costă o avere
becali bani
Decizia finală în cazul lui Robert Lewandowski, care are pe masă o ofertă de 100.000.000€ / an
Szachtar Donieck - FC Barcelona
”Revoluție” la Barcelona! Primii 4 fotbaliști aflați pe ”lista neagră”
FC Barcelona and Tottenham Hotspur, Pre-season friendly, Joan Gamper Trophy match. Football, Lluis Companys Stadium, Barcelona, Spain - 8 Aug 2023
Citește și
Florin Manea a spus lucrurilor pe nume, după ce Edi Iordănescu l-a schimbat pe Radu Drăgușin la pauză
manea_dragusin
Italienii au văzut prestația lui Dennis Man din amicalul contra Columbiei și au dat verdictul
FOTBAL:ROMANIA-IRLANDA DE NORD, AMICAL (22.03.2024)
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
CSA Steaua, top secret! Măsură fără precedent luată de MApN
CSA Steaua, top secret! Măsură fără precedent luată de MApN
Surpriză uriașă: Dinamo a renunțat la varianta Târgoviște! Unde vor evolua „câinii” până la finalul play-out-ului
Surpriză uriașă: Dinamo a renunțat la varianta Târgoviște! Unde vor evolua „câinii” până la finalul play-out-ului
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
În ce orașe va întârzia pensia în luna aprilie? De ce se întâmplă acest lucru
În ce orașe va întârzia pensia în luna aprilie? De ce se întâmplă acest lucru
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
Giovanni Becali a dezvăluit totul: echipele din străinătate nu mai trimit scouteri pentru Dennis Man!
March 22, 2024, Bucuresti, Romania,2024 International Friendly, Länderspiel, Nationalmannschaft Romania vs Northern Irel

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale