• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Noul stadion din Craiova este gata și așteaptă ”botezul”, care, cel mai probabil, se va produce la meciul cu FCSB, programat duminică, 29 octombrie, de la 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Oficialii oltenilor abia așteaptă și ca echipa națională să le tragă pragul, mai ales după ce Mircea Lucescu a anunțat, la revenirea în țară, că în Bănie se va juca amicalul România - Turcia. Și Răzvan Burleanu, președintele FRF, a vizitat arena care a costat 60 de milioane de euro.

Burleanu a precizat că echipa națională va disputa toamna aceasta un amical pe noul ”Oblemenco”, dar a subliniat că nu este 100% perfectat testul cu selecționata Turciei.

”Sper să aducem un amical la Craiova toamna aceasta, dar nu se știe dacă va fi Turcia sau o altă reprezentativă. Purtăm mai multe negocieri pentru cele două amicale pe care vrem să le jucăm până la finalul anului, pe care sper să le finalizăm zilele viitoare”, a spus Burleanu.

Șeful de la Casa Fotbalului a fost impresionat de modul în care arată noul stadion din Craiova și este sigur că și atmosfera de la meciuri va fi una pe măsură. 

"Am discutat cu Răzvan Burleanu, iar pe 10 sau 14 noiembrie vom avea un amical cu România la Craiova. E un meci bun, pentru că ambele reprezentative sunt în reconstrucţie", a spus Mircea Lucescu, selecţionerul Turciei.