• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Christoph Daum pregătește o surpriză pentru meciul cu Polonia, care se va disputa pe 10 iunie. Selecționerul îl va convoca mai mult ca sigur pe noua speranță a fotbalului românesc, jucătorul lui Gică Hagi, Florinel Coman. Informația a fost dezvăluită la Digi Sport Matinal de către directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță. Acesta susține că lotul lărgit va fi anunțat săptămâna viitoare, iar unii dintre tricolori vor începe deja antrenamentele.

În vârstă de 19 ani, Coman a fost unul dintre cei mai buni jucători ai celor de la Viitorul în acest sezon, iar evoluțiile sale l-au adus în atenția mai multor cluburi din europa.

”Coman îi place foarte mult lui Christoph, l-a urmărit de mult timp și probabil că-l va coopta în lotul lărgit pentru meciul cu Polonia. Lotul va fi anunțat săptămâna viitoare, iar unii dintre jucători vor începe antrenamentele la Mogoșoaia.

Cred că este un meci foarte greu și decisiv în continuarea campaniei. Trebuie să fim realiști, mai sperăm doar la locul de baraj”, a declarat Mihai Stoichiță la Digi Sport Matinal.

Cu o singură victorie în cinci meciuri disputate în preliminariile Cupei Mondiale din 2018, România are şanse mici să se califice la turneul final din Rusia. Echipa națională ocupă poziția a 4-a, cu 6 puncte, unul mai puțin decât Muntenegru și Danemarca, care se află pe poziția a doua, respectiv a treia. Prima poziție este ocupată de Polonia cu 13 puncte, iar pe ultimele două locuri se află Armenia, cu același număr de puncte ca noi și Kazakhstan cu doar două puncte.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Rezultatele obținute de tricolori în actuala campanie de calificare:

România - Muntenegru 1-1
Armenia - România 0-5
Kazakhstan - România 0-0
România - Polonia 0-3
România - Danemarca 0-0

După Polonia, tricolorii vor mai juca cu Armenia, Muntenegru, Kazakhstan și Danemarca.

Partida dintre Polonia și România se va disputa sâmbătă, 10 iunie, de la ora 21:45. Meciul va putea fi urmărită în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro. Imediat după fluierul final veți putea urmări pe site și cele mai importante faze video.

Clasamentul grupei E