• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

UPDATE 22:10: În afară de cei doi antrenori menţionaţi mai jos, Claudiu Niculescu şi Vasile Miriuţă, Adrian Mutu mai are două nume surprize, prin care pregăteşte o lovitură de imagine:  Lothar Matthaus şi Stefan Effenberg.


 

UPDATE 21:05: În aceste momente, Dan Petrescu s-a întâlnit cu oficialii de la CFR pentru a-i convinge pe aceştia să îl lase la echipa naţională.  

UPDATE: 19:53: Contactat de colegii noştri de la emisiunea Fotbal Club, Cosmin Contra a negat informaţiile care susţin că şi-a dat acordul pentru a prelua echipa naţională.

"Vă rog să mă credeţi că nu m-a contactat nimeni de la Federaţia Română de Fotbal. Acum pregătesc meciul pe care îl avem cu Craiova", a spus Contra. 


Contactat de Federaţia Română de Fotbal, după ce negocierile cu Dan Petrescu au intrat în impas, Cosmin Contra şi-a dat acordul să preia naţionala României şi acum aşteaptă să fie numit în funcţie. Deşi au bătut palma cu antrenorul dinamovist, oficialii FRF mai rămân deschişi până mâine şi către alte două opţiuni: Dan Petrescu şi Walter Zenga. "Guriţă" e dispus să se despartă de Dinamo înainte de meciul de la Craiova, pentru a semna preluarea tricolorilor. 

Dinamo i-a găsit deja înlocuitor lui Contra. Vasile Miriuţă va mai sta pe banca Concordiei Chiajna doar la meciul cu CFR, din etapa a zecea a Ligii 1, după care îi va prelua pe "câinii roşii". Alte surse anunţă că şi Claudiu Niculescu ar putea ajunge în Ştefan cel Mare.

"Eu am nişte clauze în contract, puse foarte bine. Am vrut să mă asigur că lucrurile vor fi ok. Am în contract că Dinamo trebuie să realizeze anumite chestii, cu date bine stabilite. Dacă nu se vor realiza, eu pot să plec. În funcţie de asta, voi vedea dacă voi continua sau nu", a declarat Contra, la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, la finalul lunii august.

"Guriţă" a venit la Dinamo în februarie şi a reuşit să ducă echipa în play-off, deşi la un moment dat acest scenariu părea aproape imposibil. A terminat sezonul precedent pe locul 3, iar în luna mai, după mai multe runde de negocieri, şi-a prelungit înţelegerea cu formaţia din Ştefan cel Mare.

Pe lista FRF se mai află Dan Petrescu, Gică Hagi şi chiar Ladislau Boloni, dar pentru venirea "Bursucului" pe banca tehnică trebuie îndeplinite nişte condiţii greu de realizat.

Atunci când a semnat cu CFR, Dan Petrescu a primit un bonus de 400.000 de euro. Sută la sută, actualii patroni ai CFR-ului ar fi fost de acord să-l lase pe Petrescu să plece la echipa naţională numai dacă acesta ar fi returnat aceşti bani.