• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Echipa națională de tineret a terminat la egalitate, scor 1-1, ultimul joc disputat la Ovidiu, cu Elveția. Chiar dacă sunt fără înfrângere în actuala campanie de calificare pentru Euro 2019, tricolorii mici au arătat o oarecare nervozitate pe teren.

Schimbat în minutul 83 al meciului, cu Dennis Man, Ianis Hagi a avut o reacție nervoasă la adresa selecționerului Daniel Isăilă. La ieșirea de pe teren, fiul lui Gică Hagi nu și-a putut controlat nervii. După ce l-a schimbat, Isăilă a mers la jucator să dea palma cu el, acesta a acceptat, dar în momentul în care selecționerul a dorit să-l îmbrățișeze, Hagi jr. s-a tras din brațele tehnicianului. Acest lucru s-a petrecut chiar sub privirile tatălui său, ”Regele” fiind prezent la meci.

Totuși, Isăilă nu a băgat de seamă incidentul, iar după joc a fost surprins în momentul în care mijlocașul celor de la Fiorentina a mers la el pentru a-și cere scuze.

"În timpul meciului nu mi-am dat seama că s-ar fi întâmplat ceva special atunci când l-am schimbat pe Ianis. Tocmai de aceea am fost surprins atunci când l-am văzut, la hotel, că a venit să-şi ceară scuze.

Nu realizam pentru ce. Abia când am revăzut imaginile mi-am dat seama. Însă nu cred că e normal să se facă un caz dintr-un lucru minor", a spus Isăilă, azi, la Digi Sport Matinal.

România ocupă primul loc în clasament, cu 7 puncte (3 jocuri), urmată de Elveţia, 4 puncte (3 j), Ţara Galilor, 3 p (1 j), Bosnia, 3 p (3 j), Portugalia, 0 p (0 j), Liechtenstein, 0 p (2 j). Următorul meci al tricolorilor va avea loc pe 6 octombrie, tot cu Elveția, dar în deplasare.

Se califica direct la turneul final câştigătoarele celor nouă grupe, în timp ce patru ocupante ale locurilor secunde cu cel mai bun punctaj vor disputa un play-off. Echipele care se vor impune în meciurile de baraj merg, de asemenea, la Campionatul European. Turneul final va fi găzduit de Italia, echipă calificată direct.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT