• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cu şanse infime de a prinde un loc la barajul pentru Cupa Mondială, România speră la o minune: o victorie la Varşovia le-ar reda speranţele tricolorilor. Meciul cu Polonia se va disputa pe 10 iunie.

"Pentru mine, cel mai important este ca jucătorii să dea maximum pentru România şi vedem ce rezultat vom obţine. Ne vom pregăti în cel mai bun mod, vom începe de săptămâna viitoare antrenamentele individuale cu jucătorii care sunt disponibili", a comentat Daum.

Selecţionerul nu are nicio surpriză pentru următorul meci. Va miza, în linii mari, pe acelaşi lot pe care l-a convocat şi la precedentele partide din actuala campanie.

"Nu cred că s-au mai născut alţi jucători. Ştiţi toţi jucătorii care sunt disponibili şi cred că avem fotbalişti care vor da şi vor face totul pentru a obţine cele mai bune rezultate pentru fotbalul românesc", a mai spus germanul de 63 de ani.

La Bucureşti, Polonia s-a impus cu 3-0. Tricolorii sunt pe locul al patrulea în grupă, cu numai şase puncte acumulate în primele cinci partide.