• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Comisia Tehnică a Federației Române de Fotbal, în frunte cu Mihai Stoichiță, a recomandat, după ședința de luni, ca mandatul lui Christoph Daum să fie reziliat în cel mai scurt timp.

În plus, oficialii FRF au propus și variante de înlocuire, fără însă a le face publice. Printre numele vehiculate este și cel al lui Dan Petrescu (49 de ani), actualul tehnician al celor de la CFR Cluj.

Unul dintre cei care-și doresc mult ca ”Bursucul” să ajungă la Casa Fotbalului este Gigi Becali. Finanțatorul FCSB este convins că ardelenii nu vor mai fi la fel de puternici fără ”Bursucul” pe bancă.

”Sincer, dacă vorbesc interesat, aș alege Petrescu, ca să scap de el. Dacă vorbesc neinteresat, dar în interesul echipei naționale, l-aș alege pe Zenga. Mie mi-a spus Mirel Rădoi că a fost cel mai bun antrenor al lui, după aia Oli (n.r. - Cosmin Olăroiu).

Așa mi-a zis Mirel, dacă recunoaște bine, dacă nu, să fie sănătos. Zenga nu este străin. El este român, că e condus de femeie. Și când ești condus de femeie româncă, înseamnă ca ești român. Glumesc”, a spus Becali, la Pro X.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Finanțatorul roș-albaștrilor nu este însă de acord cu faptul că Dan Petrescu s-a tot plâns de arbitraj, capitol la care, susține Becali, echipa sa a fost clar dezavantajată în ultimii ani.

"Eu am văzut că Dan Petrescu e nemulțumit că i-a dat (n.r. - împotriva CFR-ului) un 11 metri la 2-0 și se putea ca el, Dan Petrescu, să fie egalat și să piardă puncte, iti dai seama? Lui trebuia să i se mai dea încă un 11 metri. N-a fost mulțumit cu un 11 metri și un roșu luat gratuit, el, Dan Petrescu.

Mai trebuia să-i de unul lui, să facă 3-0. Cum adică să-i dea 11 metri Craiovei și să fie posibil să piarda el puncte? Noi, de vreo doi ani, tot suntem furați de arbitri, nu se mai poate așa, ca Steaua să fie furată la infinit. și eu cred că nu sunt greșeli întâmplătoare de arbitraj în favoarea CFR-ului. Se mai greșește câteodată, dar trebuie să greșească și impotriva ta. Dar asa, numai in favoarea lor?", a mai spus Becali.