• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Christoph Daum a revenit în ţară şi spune că a aflat din presă de recomandarea Comisiei Tehnice de a fi înlocuit din funcţia de selecţioner al naţionalei României. Antrenorul de 63 de ani a dezvăluit că a încercat să ia legătura cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, dar acesta nu i-a răspuns la telefon.

"Încă sunt antrenorul României, doar în presă se spune că eu nu mai sunt sau nu voi mai fi. Mă întreabă şi lumea din Germania, şi familia dacă am fost dat afară, dar eu le spun că nu e adevărat. Cu mine nu a vorbit nimeni despre asta.

Ce a decis Comisia Tehnică e doar consultativ. Pentru preşedintele Burleanu, ea nu are putere de decizie. Însă sunt surprins de ce au decis cei din comisie, pentru că acum două luni spuneau că trebuie să continuăm. Nu înţeleg de ce acum spun altceva.

Accept orice opinie din Comitet sau din presă, dar am fost dezamăgit ca am aflat din presă. L-am sunat pe preşedintele FRF, dar nu am dat de el. Nu mi-a venit să cred că într-o țară civilizată poți afli informația asta din presă.

Eu trebuie să vorbesc cu preşedintele Burleanu şi abia apoi se va lua o decizie, dar eu am în minte 100% ce vreau să fac. Până atunci, încă sunt selecţionerul României şi chiar un ambasador, pentru că peste tot am vorbit foarte frumos de România", a declarat Daum.

Tehnicianul a negat că ar avea vreo ofertă, în condiţiile în care s-a speculat că ar putea ajunge la Anderlecht, echipa la care evoluează Nicolae Stanciu şi Alexandru Chipicu.

"Nu am nicio ofertă şi dacă aş pleca de aici, aş alege să stau cu copiii o perioadă, o scurtă vacanţă. Mâine mă întâlnesc cu Burleanu şi apoi să vedem ce decide Comitetul Executiv, dar eu nu o să rămân în România în aşteptarea deciziei", a precizat Daum.