FOTBAL:FC U CRAIOVA-FCSB, CUPA ROMANIEI BETANO (4.12.2023)
Ce a spus Adrian Mitielu despre fotbalistul Craiovei dorit de Gigi Becali la FCSB
adrian mititelu
Adrian Mititelu, prima reacție după ce Gigi Becali a dezvăluit că i-a spus echipa de start de la FCSB
Screenshot 2024-03-28 at 22.53.08
Urmează un ”exod” de la FCSB: cinci jucători sunt pe picior de plecare! Doi fotbaliști pot veni în vară, unul e sigur
Digi Sport 1 Live
Acum

Video ACS Poli Timișoara - FCSB 0-3. Roş-albaştrii ies din criză. Calificare fără emoţii în sferturile Cupei

30.11.2017, 09:54

FCSB dă semne că-şi revine după trei înfrângeri consecutive în care nu a reuşit să marcheze. Roş-albaştrii s-au impus cu 3-0 pe terenul lui ACS Poli Timişoara şi s-au calificat fără emoţii în sferturile de finală ale Cupei României.

Golofca capt
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Echipa lui Nicolae Dică, într-o formulă inedită, putea primi penalty la Timişoara încă din minutul 11, dar Ovidiu Haţegan nu a dat nimic la faultul comis de Soljic asupra lui Golofca.

Straton i-a refuzat apoi lui Nedelcu golul sezonului, la o fază la care roş-albaştrii au vrut să dea balonul înapoi timişorenilor, înainte ca Harlem Gnohere să scoată o lovitură de la 11 metri, după un duel cu Bocşan.

Tot atacantul francez a transformat penalty-ul şi a ajuns la cinci goluri înscrise contra Timişoarei în acest sezonul actual.

În repriza a doua, bănăţenii s-au bătut singuri. Soljic a încercat să trimită spre propriul portar, dar a făcut-o slab, iar Cătălin Golofca a profitat şi a marcat primul gol de la sosirea la FCSB.


Până la implementarea arbitrajului video, Andrei Vlad a prins spectaculos o minge şi a arătat că aceasta nu a trecut linia porţii.

ACS Poli a terminat meciul cu un om mai puţin, după ce căpitanul Artean a fost eliminat la o fază la care l-a înjurat pe Haţegan.

După 7-0 în campionat, de data aceasta s-a terminat "doar" 3-0 pentru FCSB, datorită reuşitei lui Daniel Benzar din prelungiri, şi roş-albaştrii merg în sferturile Cupei cu prima victorie după trei înfrângeri la rând.


LIVE TEXT

Min. 90+3 - FINAL DE MECI! FCSB s-a impus cu 3-0 la Timişoara şi s-a calificat fără emoţii în sferturile de finală ale Cupei României. Roş-albaştrii au pus astfel capăt unei serii de trei înfrângeri fără gol marcat, în toate competiţiile. 

Min. 90+2 - GOOOOOL, 3-0 FCSB! Daniel Benzar consfinţeşte calificarea roş-albaştrilor în sferturile de finală ale Cupei României, după ce primit o pasă splendidă de la Dennis Man

Min. 90     Cartonaş galben şi pentru Bocşan, în urma unui fault comis asupra lui Daniel Benzar. 

Min. 89 - Ocazie FCSB! Florinel Coman a tratat superficial o şansă foarte bună. După o pasă excelentă a lui Ianis Stoica, fostul jucător de la Viitorul a tras slab din apropiere, iar Straton a reuşit să respingă. 

Min. 87 - Ocazie ACS Poli! Timişorenii au avut o şansă mare de a reveni în meci, dar Bîrnoi nu a reuşit să trimită în poartă din apropiere, după ce Vlad nu a respins foarte convingător un şut-centrare de pe partea dreaptă. 

Min. 85 - Ultima schimbare la FCSB. Cel mai tânăr marcator din istoria roş-albaştrilor, Ianis Stoica, a intrat în locul lui Golofca.  

Min. 81          Gazdele, în 10. Artean a primit cartonaşul roşu, după ce a protestat, apoi l-a înjurat pe "centralul" Ovidiu Haţegan. Iniţial, jucătorul gazdelor primise doar un "galben". 

Min. 78 - Ocazie ACS Poli! Un şut deviat al lui Vaşvari i-a dat emoţii lui Andrei Vlad. Mingea a trecut puţin peste poartă, iar bănăţenii s-au ales doar cu un corner.

Min. 72 - Schimbare la gazde. Alex Munteanu a fost înlocuit de Doman. 

Min. 68 - Schimbare la FCSB. Gnohere i-a lăsat locul lui Dennis Man. 

Min. 59 - Moment de virtuozitate cu tânărul Andrei Vlad în prim-plan. Portarul oaspeţilor a prins un şut-centrare reuşind să se echilibreze la timp pentru ca mingea să nu treacă de linia porţii. Reluările au confirmat că fostul jucător al Craiovei a păstrat balonul în joc. 

Min. 56 - GOOOOOL, 2-0 FCSB! Soljic a comis o eroare uriaşă şi inexplicabilă, de care a profitat Golofca. Jucătorul transferat de la FC Botoşani şi criticat dur în ultima perioadă a marcat primul său gol pentru roş-albaştri, cu o execuţie elegentă: lob de la aproximativ 20 de metri

Min. 51     Cartonaş galben şi pentru Ciucur, în urma unui fault asupra lui Golofca. 

Min. 49 - Ocazie ACS Poli! Alex Munteanu a scăpat singur cu Andrei Vlad, dar s-a încurcat în propriul dribling, a scăpat mingea de sub control, iar tânărul portar al oaspeţilor a reuşit să intre în posesia balonului şi să scape fără gol primit. 

Min. 48 - Melinte a revenit de la vestiare, dar nu a rezistat decât 3 minute. Accidentarea din finalul primei reprize a lăsat urme. Curjuric i-a luat locul. 

Min. 46 - Schimbare la oaspeţi. Florinel Coman a intrat în locul lui De Amorim. 

Min. 46 - A început repriza a doua. 

Min. 45+3 - PAUZĂ! FCSB conduce cu 1-0 la Timişoara, datorită golului marcat din penalty de Gnohere. 

Min. 41 - Ciocnire nefericită între Gnohere şi Melinte, în urma căreia jucătorul timişorenilor s-a resimţit şi a rămas minute bune pe gazon, din cauza durerilor de la genunchi. În cele din urmă, a revenit pe teren, însă nu se ştie dacă va putea continua şi după pauză.

Min. 34 - GOOOOOL, 1-0 FCSB! Golgheterul roş-albaştrilor, Harlem Gnohere, a transformat fără emoţii penalty-ul şi a deschis scorul pe "Dan Păltinişanu". 

Min. 32 - Penalty FCSB! Gnohere a fost faultat în careu de nou-intratul Bocşan, iar de această dată Haţegan a acordat lovitură de la 11 metri

Min. 30 - Schimbare la timişoreni. Bocşan a intrat în locul accidentatului Cânu. 

Min. 29 - FCSB a fost aproape de gol din greşeală. În încercarea de a da înapoi mingea gazdelor, care au trimis-o în afara terenului din cauza unei accidentări a lui Cânu, Nedelcu a fost să marcheze. Straton a respins de sub bară "pasa" mijlocaşului roş-albaştrilor, iar bănăţenii au protestat vehement, considerând că adversarii nu au vrut să le returneze balonul. La cornerul care a urmat, elevii lui Dică au renunţat la minge. 

Min. 25     Al doilea "galben" al serii. Golofca a fost avertizat pentru simulare. 

Min. 23 - Ocazie ACS Poli! Bănăţenii au avut o şansă mare de a deschide scorul, dar Nedelcu a intervenit providenţial şi l-a împiedicat pe Drăghici să deschidă scorul. 

Min. 21     Cartonaş galben primit de Mario Mihai, după un fault asupra lui Creţu. 

Min. 11 - Penalty neacordat pentru roş-albaştri! Soljic l-a faultat evident în careu pe Golofca, dar Ovidiu Haţegan nu a a cordat lovitură de la 11 metri pentru formaţia lui Nicolae Dică. 

Min. 1 - A început meciul. Lovitura de start a aparţinut oaspeţilor. 

ECHIPELE DE START

ACS Poli: Straton - Creţu, Melinte, Cânu, Ciucur - Vaşvari, Artean, Soljic - Munteanu, Bîrnoi - Drăghici

Rezerve: Smaranda - Abraw, Bocşan, Curjuric, Doman, Harut, Străuţ

Antrenor: Ionuţ Popa

FCSB: Vlad - Pleașcă, Larie, Jorge, M. Mihai - Achim, Nedelcu - Golofca, D. Benzar, De Amorim - Gnohere.

Rezerve: Stăncioiu, A. Nicola, P.Szecui, E. Pacionel, I. Stoica, F. Coman, D. Man

Antrenor: Nicolae Dică


Una dintre cele mai atractive partide din optimile de finală ale Cupei României este cea de la Timișoara, dintre ACS și FCSB, meci care se va juca diseară, de la ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Atractiv pentru că nu va fi deloc un duel disproporționat. Nicolae Dică va miza, în principal, pe echipa a treia, în timp ce Ionuț Popa se bazează pe dorința elevilor săi de a-și lua revanșa, după umilința din campionat (0-7).

Din lotul pe care Nicolae Dică îl va avea la dispoziție se numără Mario Mihai, Vlad Achim, Lucian Filip, Paul Szecui, Ianis Stoica, De Amorim sau chiar Emilian Pacionel. Și pentru că echipa este totuși importantă pentru roș-albaștrii, Dică va lua cu el și câteva piese esențiale din echipa de bază.

"FCSB ar trebui să defileze indiferent cu cine și unde joacă, pentru că are cei mai buni jucători. La banii pe care i-au băgat ei și la jucătorii aduși, să pierzi 3 meciuri la rând fără gol... La noi am pierdut 3 meciuri la rând și deja erau 15 antrenori la rând care așteptau", a spus Ionuț Popa despre adversarul de joi seară.

FCSB, care a ajuns la trei înfrângeri consecutive în toate competițiile, fără gol marcat se va baza în atac pe durata meciului pe Harlem Gnohere, în timp ce Denis Alibec este refăcut și odihnit pentru partida din Liga 1 pe care roș-albaștrii o vor juca cu Juventus București, duminică, de la ora 20:45 ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

ACS Poli Timișoara - FCSB se joacă joi, 30 noiembrie, de la ora 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Momentul actual prin care trece FCSB a fost caracterizat și de Helmuth Duckadam, președintele de imagine al clubului. Fostul mare portar a pomenit chiar de un ”pui” de criză și a admis că meciul cu bănățenii va fi unul dificil.

”Trebuie să recunoaștem că suntem într-o mică criză. Am pierdut trei meciuri la rând, dintre care două foarte importante, cu Iași și cu Astra. Astfel le-am permis celor de la CFR să se ducă la cinci puncte de noi. Nu este un capăt de țară, dar sunt totuși cinci puncte, care ne-au pus puțin pe gânduri.

Trebuie să ieșim cu bine din acest an, să nu mai facem pași greșiți, pentru că mai apoi sunt convins că echipa va arăta mult mai bine în play-off. Vom arăta cu totul altfel, pentru că atunci nu va mai fi timp pentru rotații și alte experimente”, a mai spus fostul mare portar.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Duckadam a mai spus că FCSB are parte de un final de an extrem de greu.

”Ne așteaptă două meciuri foarte grele în campionat, cu Botoșani și cu Viitorul. Dar, cel mai îngrijorător e meciul cu Astra, pentru că am evoluat foarte slab”, a mai spus Duckadam.

Cum poate arăta FCSB la Timișoara: A. Vlad - Pleaşcă, Artur Jorge, Larie, L. Filip - Vl. Achim, Nedelcu - Golofca, Man, De Amorim - Gnohere

Etichete: dica steaua , steaua video , steaua live , timisoara steaua live video , timisoara steaua live text , steaua cupa romaniei live , echipa steaua timisoara cupa live


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Recomandările redacției
Screenshot 2024-03-28 at 22.53.08
Urmează un ”exod” de la FCSB: cinci jucători sunt pe picior de plecare! Doi fotbaliști pot veni în vară, unul e sigur

Ce surpriză! Schimbarea majoră pe care UEFA o ia în calcul pentru EURO 2024
”Nu mai pot. E inadmisibil!”. S-a săturat și vrea să plece din România!
ciprian marica
Exclusiv ”Ați avut ofertă de 8 milioane de euro?”. Șeful lui Dinamo a răspuns imediat și a lămurit situația
fcd
Citește și
Răzvan Burleanu a scos în față cifrele, după ce formatul Cupei României a fost criticat
Football Federation press conference, Bucharest, Romania - 26 Apr 2023
Video Exclusiv Faza anului în Cupa României! ”A vrut să se prefacă mort?” / ”N-am mai văzut așa ceva”. Ilie Dumitrescu a rămas ”mască”
faza-comica-chindia
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
Exclusiv Cine a comis greșeala ”fatală”, care a dus la eliminarea FCSB-ului din Cupă! Ilie Dumitrescu: ”Trebuie să-și asume”
mihai-pintilii

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale