• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Astăzi, Comitetului Executiv din cadrul FRF a anunțat ca finala Cupei României să se dispute la Ploiești, pe arena ”Ilie Oană”. Hotărârea confirmă astfel informațiile apărute în exclusivitate pe site-ul digisport.ro din urmă cu zece zile.

Oficialii Federației Române de Fotbal au decis care va fi stadionul ce va găzdui finala Cupei României, programată a se disputa la 27 mai, la o oră ce va fi stabilită ulterior.

Deși, era oarecum logic ca finala să se dispute pe cel mai mare și mai cochet stadion din țară, Arena Națională, cu o capacitate de 55.000 de locuri, conducerea de la ”Casa Fotbalului” a ales stadionul ”Ilie Oană”, din Ploiești.

Penultimul act al Cupei României se va disputa tur-retur. Prima manşă va avea loc în intervalul 25-27 aprilie, iar manşa secundă în perioada 16-18 mai. Finala Cupei României se va disputa pe 27 mai.

Programul semifinalelor Cupei României:

CS U Craiova - FC Voluntari

Astra Giurgiu - ACS Poli Timişoara

Semifinalele Cupei României vor fi transmise ÎN DIRECT de Digi Sport.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT