• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Alexandru Ioniţă e fericit pentru golul marcat din "scăriţă", execuţia turului semifinalei Cupei României, Astra - ACS Poli Timişoara, însă nu consideră ca şi calificată echipa sa în ciuda victoriei cu 4-1.

"Am încercat de multe ori în acest campionat să marchez prin scariţă, de aia am mai puţine goluri. Mă bucur că am luat o opţiune serioasă pentru retur. Cred că avem 55 % şanse de a ajunge în finală, sper să nu pierdem calificarea şi să mergem în finală. Am intrat cu gândul de a marca cât mai mult acasă pentru a ne face calificarea cât mai sigură din primul meci, să avem un avantaj bun pentru retur", a declarat Ioniţă.

Atacantul Astrei e convins că arbitrul Adrian Comănescu a acordat corect penalty pentru giurgiuveni în minutul 3 al partidei, la intervenţia lui Soljic asupra lui Budescu.

"La primul penalty s-a auzit când i-a dat în picior lui Budi, eram lângă el", a mai spus Alexandru Ioniţă.

Ioniţă are şi o favorită în bătălia pentru titlu din Liga 1.

"Sper ca Viitorul să câştige campionatul. Putem să decidem campioana, noi vrem să câştigăm fiecare meci. Ne pare rău că am facut un play-off slab şi nu mai avem şanse la titlu", a mai spus fotbalistul în vârstă de 22 de ani.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT