dorinel-alonso
Dorinel Munteanu s-a comparat cu Xabi Alonso, după calificarea în finala Cupei României
FOTBAL:FCSB-FC VOLUNTARI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (6.03.2022)
”Avem cel mai mic buget din SuperLiga”. N-a mai răbdat și a spus totul în direct
Screenshot 2024-04-28 at 23.20.51
Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit
Digi Sport 1 Live
Acum

CS U Craiova - Dinamo 0-0 (6-5 d.l.d.). Calificare dramatică în semifinalele Cupei României, deși oltenii au jucat în 10!

29.03.2017, 21:29

La primul meci în tricoul celor de la CS U Craiova, Jazvic a fost aproape să le dea gol dinamoviştilor în sferturile Cupei României după şase minute.

bucurie craiova 1
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Replica echipei lui Cosmin Contra a venit de la Rivaldinho, pentru prima dată titular la Dinamo. După jumătate de oră, Băluţă a ratat cea mai mare ocazie a primei reprize, singur cu Cerniauskas. Până la pauză, portarul lituanian a mai intervenit şi în faţa lui Bancu.

Oltenii au început repriza a doua tot în atac, dar Jazvic nu a profitat de centrarea lui Băluţă. Apoi, mijlocaşul Craiovei a luat două galbene în doar patru minute şi gazdele au continuat meciul în inferioritate. Abia intrat pe teren, Daniel Popa a ratat cea mai mare ocazie a lui Dinamo. Oltenii au cerut penalty la o intrare a lui Popescu la Bancu, dar ”centralul” Ovidiu Haţegan i-a dat ”galben” mijlocaşului Craiovei pentru simulare.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Patrick Petre a irosit o mare ocazie în minutul 85, iar replica oltenilor a venit prin şutul lui Andrei Ivan, care a fost scos de sub transversală. Zlatinski putea să evite prelungirile, dar a tras puţin pe lângă poartă din lovitură liberă. 

La loviturile de departajare, Patrick Petre şi Screciu au ratat şi, după cele cinci penalty-uri de fiecare, scorul era 4-4. A urmat ratarea lui Spătaru, iar Ivan a transformat penalty-ul, care o duce pe CS U Craiova pentru prima dată în semifinalele Cupei României.


CS U Craiova - Dinamo 0-0 (6-5 d.l.d)
Eliminat: Băluță 63

La loviturile de departajare
CS U Craiova: Au transformat: Gustavo, Briceag, Bancu, Calancea, Kelic, Ivan. A ratat: Screciu

Dinamo: Au transformat: Hanca, Busuladzic, Nistor, Filip, Popa. Au ratat: Petre și Spătaru 

CS U Craiova: Calancea – Dimitrov, Kelic, Popov (Mateiu 46), Briceag – Zlatinski (Gustavo 102), Screciu, Bancu – A. Ivan, Jazvic (Măzărache 75), Băluță.
Antrenor: Gheorghe Mulțescu

Dinamo: Cerniauskas – Romera Navarro, M. Popescu, Dielna, St. Filip – D. Nistor, Busuladzic, Mahlangu (D. Spătaru 59) – Hanca, Rivaldinho (D. Popa 66), Bumba (P. Petre 79).
Antrenor: Cosmin Contra 

ARBITRU: Ovidiu Haţegan.


LIVE TEXT

LOVITURILE DE DEPARTAJARE

PRIMA SERIE
CRAIOVA - DINAMO 0-1. A marcat HANCA
CRAIOVA - DINAMO 1-1. A egalat GUSTAVO 

A DOUA SERIE
CRAIOVA - DINAMO 1-1. A RATAT PETRE
CRAIOVA - DINAMO 2-1. A marcat BRICEAG

A TREIA SERIE
CRAIOVA - DINAMO 2-2. A marcat BUSULADZIC
CRAIOVA - DINAMO  3-2. A marcat BANCU

A PATRA SERIE
CRAIOVA - DINAMO 3-3. A marcat NISTOR
CRAIOVA - DINAMO  3-3. A RATAT SCRECIU, după ce a apărat Cerniauskas

A CINCEA SERIE
CRAIOVA - DINAMO 4-3. A marcat FILIP
CRAIOVA - DINAMO 4-4. A egalat CALANCEA 

CÂTE UN PENALTY DE FIECARE ECHIPĂ

CRAIOVA - DINAMO 5-4. A marcat POPA
CRAIOVA - DINAMO  5-5. A egalat KELIC

CRAIOVA - DINAMO 5-5. A RATAT SPĂTARU, care a trimis peste transersală!
CRAIOVA - DINAMO  6-5. A marcat IVAN și CS U CRAIOVA ESTE ÎN SEMIFINALE.

Min. 120 - FINALUL CELOR DOUĂ REPRIZE DE PRELUNGIRI! CS U CRAIOVA și DINAMO sunt la egalitate după 120 de minute, astfel că semifinalista se va decide după loviturile de departajare.

Min. 116 - CG PATRICK PETRE pentru un fault asupra lui Ivan

Min. 115 - OLTENII AU CERUT ELIMINAREA LUI FILIP! Fundașul stânga a avut un clinci cu Ivan, dar Hațegan a lăsat jocul să continue. Craiovenii susțin că Ivan a fost primul la minge și că Filip a faultat. Dinamovistul mai avea un ”galben”.

Min. 113 - OCAZIE MARE CRAIOVA! Mateiu i-a dat o pasă extraordinară lui Bancu iar acesta, ajuns față în față cu Cerniauskas, n-a reușit să marcheze.

Min. 110 - OCAZIE DINAMO! Hanca a luat o fază pe cont propriu, a trecut printre doi adversari, după care, ajuns în careu, a șutat la colțul lung, dar Calancea a deviat impecabil în lateral.

Min. 108 - CG NISTOR pentru un fault asupra lui Mateiu

Min. 106 - A ÎNCEPUT REPRIZA A DOUA A PRELUNGIRILOR

Min. 105+2 - FINALUL PRIMEI REPRIZE DIN PRELUNGIRI

Min. 105+1 - OCAZIE CRAIOVA! Gustavo a executat foarte bine o lovitură liberă, de la marginea careului de 16 metri, pe colțul scurt, dar cerniauskas a scos mingea din vinclu.

Min. 102 - ULTIMA SCHIMBARE CRAIOVA! A ieșit Zlatinski, epuizat, a intrat GUSTAVO

Min. 100 - OCAZIE DINAMO! Nistor a șutat de la marginea careului de 16 metri, pe colțul scurt, dar Calancea a plonjat impecabil și a respins în lateral.

Min. 99 - OCAZIE CRAIOVA! Acțiune personală de toată frumusețea a lui Bancu, care a înșiruit oe drum mai mulți jucători de la Dinamo, după care a șutat în Dielna. Oltenii au cerut iar penalty!

Min. 97 - OCAZIE DINAMO! Danu Spătaru, de pe linia careului de 16 metri, a pus latul, după o centrare bună a lui Filip, de pe stânga, dar mingea a trecut puțin peste transversală.

Min. 91 - A început prima repriză a prelungirilor.

Min. 90+4 - FINALUL CELOR 90 DE MINUTE! CS U Craiova și Dinamo sunt la egalitate, 0-0. Oltenii evoluează în 10, după eliminarea lui Băluță.

Min. 90+4 - OCAZIE CRAIOVA! Contraatac rapid al oltenilor. Bancu, după o cursă personală, a juns la marginea careului, i-a pasat în stânga lui Măzărache iar acesta din urmă a șutat pe colțul scurt, dar pe lângă poartă.

Min. 90+2 - OCAZIE CRAIOVA! Zlatinski a executat foarte bine o lovitură liberă, dar mingea a trecut razant de bara din stânga porții lui Cerniauskas.

Min. 90 - CG POPESCU pentru fault asupra lui Măzărache

Min. 90 - OLTENII AU CERUT ELIMINAREA LUI POPESCU! Măzărache a primit o pasă, de peste 40 de metri, din partea lui Ivan, dar a fost faultat de Popescu. Hațegan a considerat că e fault doar de ”galben”.

Min. 88 - OCAZIE CRAIOVA! Ivan s-a trezit cu o pasă din pasa lui Nistor, după care a șutat impecabil, dar Cerniauskas a scos de sub transversală.

Min. 85 - OCAZIE MARE DINAMO! Patrick Petre, din doar cățiva metri, nu a reușit să reia cu latul în plasă, după o centrare foarte bună a lui Hanca, de pe dreapta.

Min. 81 - Simon Măzărache a demonstrat că dispune de o viteză foarte bună, l-a driblat pe Romera, dar a încheiat faza cu un șut slab, care nu l-a pus în dificultate pe Cerniauskas.

Min. 79 - ULTIMA SCHIMBARE DINAMO! A ieșit Bumba, a intrat PATRICK PETRE.

Min. 76 - Ivan a executat o lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri, peste zid, dar Cerniauskas a reținut.

Min. 75 - A DOUA SCHIMBARE CRAIOVA! A ieșit Jazvic, a intrat MĂZĂRACHE

Min. 73 - CG BANCU pentru simulare

Min. 73 - CS U CRAIOVA MERITA UN PENALTY! Bancu, bine deschis cu o pasă în careu a fost faultat de Popescu, care a avut o intrare întârziată, dar Ovidiu Hațegan a considerat simulare.

Min. 72 - CG POPA pentru un fault din spate asupra lui Mateiu

Min. 67 - OCAZIE MARE DINAMO ! Popa, abia intrat, a reluat cu capul, după o centrare a lui Spătaru, dintre Screciu și Popov, dar Calancea a deviat absolut senzațional.

Min. 66 - A DOUA SCHIMBARE DINAMO! A ieșit Rivaldinho, a intrat DANIEL POPA

Min. 63 - CG CR BĂLUȚĂ, ELIMINAT! CS U CRAIOVA A RĂMAS ÎN 10! Mijlocașul oltenilor a fost taxat pentru un fault asupra lui Popescu

Min 63 - Mateiu, din poziție centrală, de la marginea careului, a trimis pe lângă poartă. 

Min. 60 - CG BĂLUȚĂ pentru un fault cu talpa în față, piciorul sus, asupra lui Bumba

Min. 59 - PRIMA SCHIMBARE DINAMO! A ieșit Mahlangu, a intrat DANU SPĂTARU

Min. 57 - Briceag, după o acțiune bună a oltenilor, a centrat în careu, dar Cerniauskas a reținut.

Min. 55 - CG ANDREI IVAN pentru că i-a cerut socoteală lui Filip

Min. 55 - CG STELIANO FILIP pentru reacția pe care a avut-o

Min. 54 - Jucătorii sunt extrem de nervoși. Oltenii, în frunte cu Andrei Ivan, i-au reroșat lui Filip un fault asupra lui Dimitrov.

Min. 53 - CG DIELNA pentru un fault din spate al lui Ivan

Min. 51 - CG HANCA pentru un fault asupra lui Briceag

Min. 51 - OCAZIE CRAIOVA! Băluță a centrat în fața porții, după o acțiune excelentă personală, dar Jazvic nu a urmărit mingea și dinamoviștii au răsuflat ușurați.

Min. 46 - A început repriza a doua.

PRIMA SCHIMBARE CRAIOVA! A ieșit Popov, a intrat MATEIU.

Min. 45+1 - PAUZĂ

Min. 44 - OCAZIE CRAIOVA! Bancu a șutat de la marginea careului, dar Cerniauskas, atent, a respins în față.

Min. 41 - Nistor a executat un nou corner pentru Dinamo, capitol la care roș-albii domină autoritar, dar lovitura de cap a lui Rivaldinho a fost deviată de Kelic.

Min. 30 - OCAZIE MARE CRAIOVA! Băluță, bine deschis în atac cu o pasă cu exteriorul a lui Ivan, a trecut de Dielna, care a căzut în careu, fără a fi incomodat, după care a rămas singur cu Cerniauskas, dar lituanianul a respins excelent.

Min. 26 - Dielna a centrat foarte bine, de la marginea careului de 16 metri, Hanca, aflat în poziție bună, a recentrat în fața porții, deși putea să și șuteze, dar Kelic a îndepărtat pericolul.

Min. 20 - Nistor a executat foarte bine un corner de pe stânga, Popescu a deviat cu capul pe spate, dar Busuladzic n-a ajuns la întâlnirea cu mingea, astfel că oltenii au scăpat de o fază periculoasă.

Min. 11 - OCAZIE MARE DINAMO! Nistor a centrat foarte bine din lovitură liberă, lateral dreapta, iar Rivaldinho a reluat cu capul, pe colțul lung, puțin pe lângă bara din dreapta porții lui Calancea.

Min. 10 - CG BRICEAG pentru un fault asupra lui Romera

Min. 6 - OCAZIE MARE CRAIOVA! Bancu a profitat de o eroare a lui Romera, pe partea stângă, a intrat în careu, după care a centrat pe bara a doua și Jazvic, la primul meci ca titular în tricoul oltenilor, a trimis cu capul peste transversală. 

## La ora de start a partidei s-au înregistrat 18 grade, fără vânt, atmosferă superbă pentru fotbal.

## Mahlangu a devenit titular în ultima clipă, după ce Palic s-a accidentat. Nedelcearu, care a fost reprimit la prima echipă, este rezervă la Severin.

Min. 1 - A început partida. Lovitura de start le-a aparținut celor de la CS U Craiova. 


UPDATE Ora 20:18. ECHIPELE DE START

CS U Craiova: Calancea – Dimitrov, Kelic, Popov, Briceag – Zlatinski, Screciu, Bancu – A. Ivan (cpt), Jazvic, Băluță.

Rezerve: Mingote – Mateiu, Gustavo, Markovic, Măzărache, Dumitraș, Bucurică. 
Antrenor: Gheorghe Mulțescu

Dinamo: Cerniauskas – Romera Navarro, M. Popescu, Dielna, St. Filip (cpt) – D. Nistor, Busuladzic, Mahlangu – Hanca, Rivaldinho, Bumba.

Rezerve:
I. Popescu – Nedelcearu, D. Popa, M. Oliva, P. Petre, Spătaru, I. Șerban.
Antrenor: Cosmin Contra

Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad)
Asistenți: Vladimir Urzică și Sebastian Gheorghe.

Etichete: csu craiova dinamo , craiova dinamo sferturile cupei romaniei , craiova dinamo severin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ilie3
Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!
mm-stoica2
Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”
Screenshot 2024-04-27 at 23.03.18
Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul
Screenshot 2024-04-28 at 00.03.15
Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”
tamas
Recomandările redacției
Screenshot 2024-04-28 at 23.20.51
Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană
Screenshot 2024-04-28 at 19.13.53
Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală
FOTBAL:PREZENTARE SERGIU BUS LA FCSB (14.07.2020)
Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”
Screenshot 2024-04-13 at 16.11.18
Citește și
Corvinul ar putea juca pe un stadion de 25.000.000€, dacă va câștiga Cupa României și va evolua în Europa League
stadion sepsi
Cupa României, ediția 2024/2025: noul regulament și calendarul complet
Amal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York
Amal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York
Ermal Krasniqi, ofertă din Bundesliga de la Werder Bremen. Câți bani a cerut Rapid pentru transfer
Ermal Krasniqi, ofertă din Bundesliga de la Werder Bremen. Câți bani a cerut Rapid pentru transfer
Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el”
Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el”
Cum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul
Cum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul
Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
De la Smart la Simple: ”Telefonul plictisitor" un nou trend printre tineri. Video
De la Smart la Simple: ”Telefonul plictisitor" un nou trend printre tineri. Video
Cum sunt păcăliți șoferii să plătească amenzi care nu le-au fost date de poliție? Cine sunt escrocii
Cum sunt păcăliți șoferii să plătească amenzi care nu le-au fost date de poliție? Cine sunt escrocii
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
Exclusiv Corvinul se pregătește de finala Cupei României! Echipament special pentru meciul istoric cu Oțelul
Screenshot 2024-04-23 232543

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
Digi World
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
Digi Animal World
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”