• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Liverpool ”a dat de pământ” cu Spartak Moscova în ultimul meci din faza grupelor UEFA Champions League, scor 7-0, și și-a asigurat calificarea în optimile de finală de pe primul loc. La final, Coutinho, jucătorul-meciului, a fost protagonistul unui moment amuzant ce l-a avut în prim plan și pe Jamie Carragher, fost mare jucător al lui Liverpool, acum analist tv.

La acest succes categoric, al doilea al ”cormoranilor” cu același scor în faza grupelor, după cel din deplasare cu Maribor, a contribuit din plin și Philippe Coutinho (25 de ani), autorul unui hat-trick. Practic, brazilianul a avut o seară perfectă. După ce a deschis scorul, din penalty, în minutul 4, Coutinho a izbutit dubla în minutul 15, din pasa lui Firmino. În repriza a doua, minutul 50, a urmat și golul al treilea, astfel că la final mijlocașul a plecat cu mingea acasă.

La interviul pe care l-a acordat după meci, Coutinho a fost protagonistul unui moment amuzant, alături de Carragher. Telefonul acestuia din urmă a sunat, moment în care reporterul, spontan, a replicat: ”Probabil sună Barcelona...”. Analistul tv a replicat imediat: ”Nu, rămâne!”.

VIDEO AICI cu momentul amuzant

A fost și un moment bun pentru reporter de a-l întreba pe Coutinho dacă a fost impresionat de public și dacă astfel de momente îl fac să se gândească de două ori înainte să plece de pe ”Anfield”.

”Atmosfera a fost foarte frumoasă, ca întotdeauna când jucăm pe Anfield. Și la acest meci am trăit clipe incredibile, mereu am spus ca fanii de aici sunt unici”, a spus Coutinho, care nu a dorit să mai intre și în alte detalii.

Brazilianul dorit insistent de FC Barcelona pare în acest moment omul-cheie din jocul lui Liverpool. Coutinho a contribuit din plin și la victoria obținută pe terenul nou-promovatei Brighton&Hove Albion, 5-1, meci în care a dat un gol și a avut două assist-uri.