• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Pep Guardiola a vorbit astăzi, în conferinţa de presă premergătoare partidei cu Arsenal, din FA Cup, despre duelul care a născut o serie de polemici în această săptămână: Real Bayern 4-2 (după prelungiri).

Arbitrajul lui Kassai i-a privat pe bavarezi de o posibilă prezenţă în semifinalele celei mai importante competiţii inter-cluburi din lume. Brigada de arbitri şi-a făcut de cap pe Bernabeu, eliminându-l mult prea uşor pe Vidal, pentru ca apoi să valideze două goluri marcate din ofsaid de Ronaldo (primul a fost extrem de evident).

Pep Guardiola, fostul antrenor al lui Bayern, şi un rival tradiţional al Realului, a vorbit astăzi pentru prima oară despre ce s-a întâmplat marţi seara, în capitala Spaniei. Catalanul este convins că bavarezii aveau o şansă enormă să ajungă, în condiţii normale, în penultimul act al competiţiei şi crede că foştii săi elevi şi staff-ul tehnic nu au nimic să îşi reproşeze. Dimpotrivă, ei trebuie să fie mândri că au reuşit să evolueze astfel pe Bernabeu.

"Ştiţi la ce m-am gândit prima oară când Bayern a fost eliminată de Real? La cât de mândru trebuie să fie Ancelotti de echipa sa, la cât de mândri trebuie să fie jucătorii şi fanii de ce au reuşit. Cât s-a jucat <11> la <11>, consider că Bayern a fost la un nivel superior. Au dat dovadă de o dăruire ieşită din comun şi puteau câştiga meciul în prelungiri. De o asemenea atitudine ai nevoie pentru a juca la un nivel atât de înalt, contra unei echipe precum Real", a spus Guardiola, în conferinţa de presă de astăzi.

Real Madrid - Atletico, reeditarea finalei de anul trecut din Ligă se va juca acum în semifinale, conform tragerii la sorţi de azi. În cealaltă partidă vor da piept Juventus şi Monaco.