• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FCSB a pierdut titlul și la TAS, astfel că gruparea lui Gigi Becali a pornit pe drumul greu spre accederea în grupele UEFA Champions League. Campioana Viitorul a luat-o pe calea mai ușoară, pe ruta campioanelor, dar suporterii români tot pe elevii lui Nicolae Dică îi văd favoriți pentru accesul în play-off.

Cel puțin așa reiese din cel mai recent sondaj pe care digisport.ro vi l-a oferit în ultimele zile. Aproape 20.000 de iubitori ai fotbalului au ales să-și exprime opțiunile legate de echipa care are cele mai mari șanse de a se califica în play-off-ul UCL, fază care asigură din start accesul în grupele Europa League.

Vicecampioana a primit cele mai multe dintre sufragii, 8171, în timp ce campioana nu a adunat mai mult de 1878 de voturi, ceea ce înseamnă că echipa lui Hagi nu inspiră prea multă încredere în cupele europene.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Există însă și oameni care cred că atât FCSB, cât și Viitorul au șanse de a se lupta direct pentru calificarea în grupele Ligii (4774 de voturi), în timp ce 3779 de oameni sunt convinși că ambele formații vor spune adio Europei încă din acest tur al competiției.

FCSB va luta cu  Viktoria Plzen, marți, 25 iulie, de la ora 21:45, pe ”Arena Națională”,  în timp ce Viitorul va evolua, o zi mai târziu, la Ovidiu, de la aceeași oră contra învingătoarei dintre APOEL Nicosia (Cipru) şi Dudelange (Luxemburg).