• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Anglia - Lituania 2-0. Cu victoria de pe Wembley, naționala Albionului și-a consolidat poziția de lider în Grupa F. La acest succes a contribuit din plin și Jamie Vardy (30 de ani). Vârful campioanei Leicester a punctat decisiv la doar șase minute după ce a intrat pe teren.

În minutul 79, Vardy, fotbalistul care a parcurs în câțiva ani drumul de la anonimat la celebritate, de la statutul de amator la cel de vedetă în prima ligă engleză, și-a trecut în cont și ratarea meciului. Lansat excelent de Rashford, Vardy a scăpat singur pe stânga, a intrat în careu, după care a încercat un lob peste Setkus, dar mingea s-a dus peste poartă.

VIDEO cu ratarea și cu gestul lui Vardy

Extrem de nervos pentru această ratare, Vardy nu s-a dezmințit și s-a dat cu capul de gazon. Nu este pentru prima dată când atacantul lui Leicester apelează la astfel de gesturi. Nu de puține ori, după ce nu reușește să introducă balonul în plasă, Vardy se lovește cu pumnul peste față.