• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Reeditarea primului meci interțări din istoria fotbalului a avut un final incredibil. S-au marcat trei goluri după minutul 87 și Scoția - Anglia s-a terminat 2-2.

Meciul de la Glasgow a început cu un minut de reculegere în memoria victimelor atentatelor de la Manchester și Londra. Apoi Anglia a preluat inițiativa, însă căpitanul Harry Kane nu a profitat de ieșirea lui Gordon. Mingea a fost respinsă de pe linie, iar șutul lui Rashford nu a nimerit ținta.

Gordon a fost remarcatul finalului de repriză - a respins șutul lui Lallana, apoi a intervenit la execuția lui Livermore. Scenariu identic și după pauză. Goalkeeper-ul gazdelor a avut noroc în minutul 50, când Kane a deviat mingea în bară .

Minutul 70 a adus deschiderea scorului - Oxlade-Chamberlain a făcut 1-0 pentru oaspeți și a dat semnalul unui final incredibil. Scoția a întors rezultatul în doar trei minute - Griffiths a transformat impecabil două lovituri libere. Au fost primele goluri pentru echipa națională, semnate de atacantul lui Celtic, în minutele 87 și 90.

În prelungiri, Harry Kane a evitat prima înfrângere a Angliei în actualele preliminarii - a profitat de eroarea defensivei adverse și a stabilit rezultatul final, 2-2.

Echipa lui Gareth Southgate rămâne liderul grupei F cu 14 puncte, în timp ce Scoția ocupă locul 4, cu 8 puncte din 6 meciuri.

Echipele:

Scoția: Gordon - Berra, Mulgrew, A. Robertson, Tierney - S. Brown, S. Armstrong - Anya (C. Martin, 81), Snodgrass (Fraser, 67), J. Morison (McArthur, 46) - Griffiths.
Antrenor: Gordon Strachan.

Anglia: Hart - Walker, G. Cahill, Smalling, Bertrand - Lallana, Dier, Alli (Sterling, 84) - Rashford (Oxlade-Chamberlain, 65), Kane, Livermore (Defoe, 90+2).
Antrenor: Gareth Southgate.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT