• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cristiano Ronaldo a marcat, în minutul 36 al meciului dintre Portugalia și Ungaria, după ce a primit o pasă de senzație, cu călcâiul, din partea lui Andre Silva.

Golul lui Ronaldo, înscris cu un șut cu piciorul stâng, pe jos, la colțul scurt, de la aproximativ 17-18 metri, a venit la patru minute după ce chiar Andre Silva deschisese scorul.

Atacantul lui FC Porto îndeplinise o simplă formalitate, în minutul 32, după ce a fost servit perfect, cu o centrare în fața porții, de către Raphael Guerreiro.

În ceea ce îl privește pe Ronaldo, golul marcat pe Estadio da Luz, sâmbătă, a fost al 14-lea reușit pentru Portugalia, în ultimele 14 meciuri.

Portugalia și Ungaria fac parte din Grupa B a preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din 2018, alături de Elveția, Insulele Feroe, Letonia și Andorra.

Precedenta confruntare dintre lusitani și maghiari a avut loc la Euro 2016, în faza grupelor și s-a încheiat cu scorul de 3-3. Atunci, Cristiano Ronaldo s-a remarcat printr-un gol marcat chiar cu călcâiul. După acel joc, ambele echipe au mers mai departe, iar, mai apoi, Portugalia a câștigat trofeul, după o finală cu Franța.

VIDEO Golul marcat de C. Ronaldo:

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT