• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

UPDATE: Jucătorul lui Dinamo nu a terminat meciul pe teren după ce în minutele de prelungire a fost eliminat de Ali Palabiyik. Nemec a faultat la o fază din minutul 90+1 și arbitrul central i-a acordat cel de-al doilea cartonaș, care a dus la eliminare. Slovacia s-a impus în cele din urmă cu 3-1 în Malta, rezultat stabilit chiar de jucătorul lui Contra.

UPDATE: După assist-ul de la reușita de 1-0 al lui Weiss, Adam Nemec și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, închizând tabela (Malta - Slovacia 1-3) în minutul 84. Atacantul lui Dinamo a punctat din situație de singur cu portarul, cu o reluare din cădere. A fost golul cu numărul nouă pentru Nemec în națională.

VIDEO Golul lui Nemec:


 

Slovacia a deschis scorul în Malta, în partida din a cincea etapă a preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din 2018, încă din minutul al doilea, după o execuție de senzație a lui Vladimir Weiss.

După o pasă primită din partea atacantului lui Dinamo, Adam Nemec, Weiss a înscris, cu ajutorul transversalei, de la marginea careului.

Fost jucător al lui Manchester City, Bolton, Rangers, Espanyol, Pescara și Olympiacos, Vladimir Weiss, ajuns la 27 de ani, evoluează, în prezent, în Qatar. După doi ani petrecuți la Lekhwiya, extrema din Slovacia joacă la Al Gharafa, din 2016.

În ceea ce îl privește pe Adam Nemec, atacantul de 31 de ani ajuns la Dinamo în iarnă, se află la prima pasă decisivă dată în această campanie de calificare la Cupa Mondială din Rusia.

În 27 de selecții, Nemec are opt goluri marcate.

Slovacia și Malta fac parte din Grupa F a preliminariilor, alături de Anglia, Slovenia, Lituania și Scoția.

VIDEO Golul marcat de Weiss:

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT