• Tenis: WTA Wuhan (Digi Sport 2, 24 - 30 septembrie)
  • Liga 1: Botoșani-Viitorul (ora 18:00) și Astra-CFR Cluj (ora 20:30) se joacă luni, 25 septembrie, pe Digi Sport 1

Transferul-record, de 222 de milioane de euro, a crescut și mai mult imaginea lui Neymar. Dovada o reprezintă și modul în care a fost primit starul Braziliei în Columbia, înaintea meciului direct din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Deja calificată la turneul final din Rusia, cvintupla campioană mondială a fost primită de o mulțime de fani columbieni la hotelul din Barranquilla la care s-au cazat starurile antrenate de Tite. Așa cum era de așteptat, Neymar a fost cel mai aclamat și mai solicitat pentru poze și autografe.

Doi fani le-au dat emoții reprezentanților forțelor de ordine. Au "fentat" măsurile de securitate, în încercarea de a ajunge destul de aproape de Neymar încât să îl îmbrățișeze, dar bodyguarzii i-au luat pe sus și i-au îndepărtat. Pentru unul dintre ei a fost nevoie de patru persoane: două din staff-ul Braziliei și doi oameni de ordine.

Columbia - Brazilia se joacă marți, 5 septembrie, de la ora 23:30.

În așteptarea meciului, Neymar și Coutinho au pus la cale o farsă pe care i-au făcut-o mascotei naționalei Braziliei, "Canarinho".