• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Transferul-record, de 222 de milioane de euro, a crescut și mai mult imaginea lui Neymar. Dovada o reprezintă și modul în care a fost primit starul Braziliei în Columbia, înaintea meciului direct din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Deja calificată la turneul final din Rusia, cvintupla campioană mondială a fost primită de o mulțime de fani columbieni la hotelul din Barranquilla la care s-au cazat starurile antrenate de Tite. Așa cum era de așteptat, Neymar a fost cel mai aclamat și mai solicitat pentru poze și autografe.

Doi fani le-au dat emoții reprezentanților forțelor de ordine. Au "fentat" măsurile de securitate, în încercarea de a ajunge destul de aproape de Neymar încât să îl îmbrățișeze, dar bodyguarzii i-au luat pe sus și i-au îndepărtat. Pentru unul dintre ei a fost nevoie de patru persoane: două din staff-ul Braziliei și doi oameni de ordine.

Columbia - Brazilia se joacă marți, 5 septembrie, de la ora 23:30.

În așteptarea meciului, Neymar și Coutinho au pus la cale o farsă pe care i-au făcut-o mascotei naționalei Braziliei, "Canarinho".