• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO Suedia - Franța 2-1. Nordicii au reușit surpriza în partida de vineri seară și au urcat pe prima poziție în clasamentul grupei A din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia. Golul de 3 puncte al jucătorilor antrenați de Andersson a fost unul de poveste și la fel și reacția suedezilor.

"Încă o dată suferința unora reprezintă bucuria altora" au scris francezii de la L'Equipe prezentând un video în care apar niște analiști sportivi suedezi în timpul golului reușit de Ola Toivonen, de la jumătatea terenului, în minutul 94 al meciului cu Franța.

Lloris, portarul lui Tottenham a primit nota 2 din partea L'Equipe pentru greşeala incredibilă de la ultima fază a partidei. Suedia e noul lider al grupei, cu 13 puncte, la fel ca Franţa, însă "nordicii" au golaveraj superior: + 8, faţă de + 6 Pogba şi compania. În tur, francezii s-au impus tot cu 2-1, pe Stade de France, în noiembrie 2016.