• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Columbienii nu s-au dat în lături de la nimic pentru a obţine calificarea la Mondialul de anul viitor, din Rusia.

Golgheterul lui AS Monaco, Radamel Falcao, a încercat chiar şi să-şi inducă în eroare adversarii din ultima partidă a zonei sud-americane a preliminariilor, jucată de Columbia în Peru.

Mijlocaşul peruvian Renato Tapia susţine că Falcao i-a transmis pe finalul partidei că ambele echipe, care depindeau şi de celelalte rezultate din ultima etapă, sunt calificate la Mondial, în condiţiile în care doar Columbia era, la scorul de 1-1, cu biletele de Rusia în buzunar.

"Columbienii ne-au abordat în ultimele cinci minute. Radamel (n.r. Falcao) mi-a spus că suntem amândouă suntem la Mondial", a dezvăluit mijlocaşul lui Feyenoord Rotterdam.

 

James Rodriguez a deschis scorul pentru Columbia în minutul 56, iar Paolo Guerrero a egalat pentru gazde în minutul 76 al partidei de la Lima.

Partida s-a încheiat la egalitate, 1-1, iar Peru va merge la barajul de calificare la Cupa Mondială cu Noua Zeelandă, programat în noiembrie, graţie eşecurilor suferite în ultima etapă a preliminariilor de Paraguay (0-1 cu Venezuela) şi Chile (0-3 în Brazilia).

Peruvienii au încheiat preliminariile cu 26 de puncte, iar columbienii au obţinut ultimul loc calificant direct, 4, cu 27 de puncte.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT