• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Fără Gareth Bale, suspendat, galezii au lovit primii la Belgrad, mânați de dorința de a câștiga și de a se apropia la un singur punct de liderul Serbia. După ce Milivojevic aproape că i-a rupt tricoul lui Vokes în careu, arbitrul Jorge de Sousa a dictat penalty iar Ramsey a transformat spectaculos de la punctul cu var.

Elevii lui Slavoljub Muslin nu s-au panicat și au căutat să revină în joc, fiind conștienți și de faptul că și o remiză ar fi bună în economia grupei. Până la urmă, cu 20 de minute înainte de final, avantajul oaspeţilor a dispărut. Prijovic i-a pasat cu călcâiul lui Mitrovic, pentru golul de 1-1, iar atacantul lui Newcastle United n-a ratat.

Deși au forțat chiar victoria, meciul s-a terminat până la urmă nedecis. Egalul menţine însă Serbia pe primul loc în Grupa D din preliminarii, în timp ce selecționata din Ţara Galilor a urcat pe locul trei, la patru puncte de baraj.

Serbia - Țara Galilor 1-1
Au marcat: Mitrovic 73 / Ramsey 35 - penalty

Serbia: Stojkovic - Ivanovic, Nastasic, Vukovic - Rukavina, Milivojevic (Gudelj 63), Matic, Kolarov - Tadic, Kostic (Prijovic 67) - Mitrovic
Selecționer: Slavoljub Muslin

Țara Galilor: Hennessey - Chester, Williams, Davies - Gunter, Allen, Ledley, Richards - Edwards (Huws 73), Ramsey - Vokes (Lawrence 86)
Selecționer: Chris Coleman

Grupa D