• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ultimele meciuri din preliminariile din zonele CONMEBOL și CONCACAF au provocat discuții interminabile. După speculațiile apărute în urma jocurilor Panama - Costa Rica și Peru - Columbia, selecționerul Venezuelei, Rafael Dudamel, i-a acuzat indirect pe paraguayeni că au trimis prostituate la hotel, pentru jucătorii săi, pentru a-i convinge să se dea la o parte în meciul direct.

Au fost câteva femei care ne-au vizitat la hotel, noaptea trecută, dar jucătorii de fotbal au mai evoluat. Nu am fost surprinși de vizita acelor femei. Nu știu cine le-a trimis, dar acestea sunt practici vechi”, a declarat Dudamel, în conferința de presă care a avut loc după meciul în care Venezuela a câștigat cu 1-0 în Paraguay.

Acesta și-a felicitat jucătorii pentru profesionalismul de care au dat dovadă și și-a exprimat convingerea că această generație poate obține calificarea la următoarea Cupă Mondială, cea din Qatar, care va avea loc în 2022.

În privința meciului de seara trecută, Paraguay ar fi mers la baraj, dacă ar fi învins Venezuela, având în vedere rezultatele înregistrate în celelalte partide. În cele din urmă însă, echipa antrenată de Francisco Arce a terminat pe locul șapte și a ratat, pentru a doua oară la rând, calificarea la Cupa Mondială.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT