• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Selecţionerul Mexicului, columbianul Juan Carlos Osorio, s-a lăsat tuns de atacantul Javier "Chicharito" Hernandez, în urma unui pariu făcut cu jucătorii echipei sale, înaintea ultimelor două meciuri din preliminariile Mondialului din Rusia.

Osorio a promis că va renunţa la podoaba capilară în cazul în care naţionala mexicană va obţine şase puncte în partidele cu Costa Rica şi Trinidad-Tobago, lucru care s-a întâmplat.

După victoria cu 1-0 obţinută marţi, la Port of Spain, în faţa selecţionatei din Trinidad-Tobago, selecţionerul şi-a respectat promisiunea şi s-a lăsat tuns de "Chicharito".

VIDEO CU IMAGINILE

Hernandez a fost nevoit şi el recent să se tundă recent la zero, după un pariu pierdut cu ocazia Super Bowl-ului din NFL, în care a mizat pe Atlanta Falcons, învinsă cu 38-28 de New England Patriots după o răsturnare spectaculoasă de scor.

Fostul selecţioner al României, Anghel Iordănescu, a avut parte şi el, în timpul Mondialului din 1998, de acelaşi tratament cu actualul selecţioner al Mexicului.

VIDEO CU IMAGINILE DIN URMĂ CU 19 ANI

A fost nevoit să se tundă la zero după cele două victorii din faza grupelor, cu Columbia şi Anglia, care le-au adus "tricolorilor" calificarea în optimi înaintea ultimei partide din grupă, cu Tunisia. Tot după cele două partide, toţi jucătorii naţionalei şi-au vopsit părul în galben, look cu care au apărut pe teren la partida contra africanilor.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT