• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Salariul pe care Seamus Coleman îl încasează la Everton va fi plătit de către FIFA în lunile următoare, după ce fundașul dreapta irlandez a suferit o dublă fractură de tibie și peroneu în meciul jucat de echipa sa națională la Dublin, vineri, contra Țării Galilor, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Conform programului de protecție al cluburilor implementat de către FIFA, în 2012, forul mondial oferă compensații cluburilor care își pierd jucătorii, în urma unor accidentări suferite în timp ce sunt plecați la loturile naționale.

FIFA alocă 143.836 de euro pe săptămână pentru fiecare jucător, în perioada în care acesta este indisponibil. Astfel, organizația condusă de Gianni Infantino urmează să suporte în întregime salariul lui Seamus Coleman, întrucât acesta încasează în jur de 52.000 de euro pe săptămână de la Everton.

După ce s-a ales cu dublă fractură în urma intrării lui Neil Taylor, în meciul din a cincea etapă a preliminariilor, Coleman (28 de ani) a fost operat cu succes, însă urmează să lipsească de pe teren cel puțin o jumătate de an.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT