• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Letonia - Portugalia 0-3. Mare favorit la câştigarea "Balonului de Aur 2017", Ronaldo a înscris în confruntarea Letonia - Portugalia două dintre cele mai uşoare goluri din carieră.

La mai puţin de o săptămână după ce purta Realul pe umeri spre a 12-a Ligă a Campionilor din istorie, golgheterul lusitan şi-a făcut datoria şi pentru propria ţară. CR7 a marcat în minutele 41 şi 63 în poarta Letoniei. Ambele goluri au fost în poarta goală; mai întâi, după ce Fonte a trimis cu capul în bară, mingea a ricoşat la vârful portughez, care a avut de îndeplinit o simplă formalitate. Apoi, în repriza secundă, Ronaldo a marcat la fel de uşor, la capătul unei pase deviate. 

De notat că după doar 4 minute (minutul 67), Ronaldo şi-a desăvârşit opera cu un assist pentru Andre Silva. Deşi avea oportunitea să facă tripla, vârful lui Real a preferat să pasese decisiv pentru tânărul său coechipier.

Graţie acestor reuşite, Ronaldo a ajuns la cota 11 în cinci meciuri pentru Portugalia în actualele preliminarii, cu trei goluri mai mult decât Lewandowski. El a devenit al 9-lea golgheter din toate timpurile la nivel internaţional şi al treilea jucător european din punct de vedere al numărului de goluri înscrise pentru naţională. Cu 73 de goluri, CR7 a trecut de Klose, dare se află încă destul de departe de Ferenc Puskas (85 goluri marcate pentru Ungaria).

Vezi mai jos prima reuşită lui Ronaldo

Vezi mai jos a doua reuşită a lui CR7