• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Arjen Robben a avut o prima repriză excelentă în faţa Suediei şi a marcat ambele goluri pentru Olanda, care a condus la pauză, scor 2-0.

După dublă izbutită în prima repriză a meciului de la Amsterdam, Robben a ajuns la 37 de goluri pentru naţionala Olandei, în 96 de partide. Jucătorul lui Bayern l-a egalat, astfel, pe legendarul Dennis Bergkamp, care a jucat timp de 10 ani pentru prima reprezentativă a batavilor, între 1990 şi 2000.

Ajuns la 33 de ani, Robben, care a punctat superb pentru 2-0, are timp să atingă podiumul golgheterilor Olandei, reprezentativă care ratează al doilea turneu final la rând, după Euro 2016.

VIDEO Golul de excepţie reuşit de Robben

Pe locul 3 se află acum Patrick Kluivert, cu 40 de goluri, în timp ce lider detaşat rămâne Robin Van Persie, atacantul lui Fenerbahce.

Fostul atacant al lui Manchester United şi Arsenal trece însă printr-o perioadă destul de grea şi a bifat un singur meci în preliminariile pentru Mondialul din Rusia: el a jucat din minutul 64 al meciului cu Franţa, din deplasare, partidă pe care Olanda a pierdut-o la scor, 0-4.