• Tenis WTA, Cincinnati, "semifinale": Simona Halep - Sloane Stephens, azi, ora 23:00, Digi Sport 2
  • Fotbal, La Liga, prima etapă: Barcelona - Betis, duminică, 21:15, Digi Sport 2, Deportivo - Real Madrid, duminică, 23:15, Digi Sport 2

VIDEO Suedia - Franța 2-1. Naționala lui Deschamps a pierdut dramatic întâlnirea de la Solna. Gafa uriaşă a portarului Hugo Lloris a dus la golul marcat de Ola Toivonen de la jumătatea terenului, în minutul 94. Deși înfrângerea i-a costat pe francezi primul loc în grupă, Deschamps a fost destul de calm la finalul întâlnirii.

Antrenorul francez a precizat că nu-și va pedepsi căpitanul după eroarea comisă. Statisticile arată că a fost prima greșeală a goalkeeperului de la Tottenham din septembrie 2013, atunci când a comis o eroare la partida jucată contra Belarusului în preliminariile Mondialului din 2014.

"Nu vreau să dau vina pe Hugo, pentru că în multe situații ne-a salvat, dar știe că este vina lui. A preferat să țină mingea. Dacă o degaja direct în tribune, nu era niciun risc, dar asta este. Știe că este vina lui și că decizia ne-a costat.

La un portar greșelile se văd mult mai tare decât la un jucător de câmp. Toți băieții au fost extrem de abătuți și în special Hugo. E întotdeauna dureros să piezi, mai ales în aceste condiții. Un egal nu era ideal, dar un punct ar fi fost binevenit. Aș fi preferat un alt deznodământ, însă a fost un scenariu catastrofal" a declarat selecționerul Franței.

VIDEO CU EROAREA LUI LLORIS