• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Turcia - Croația 1-0. Echipa antrenată de Mircea Lucescu a reintrat în cursa pentru calificarea la Cupa Mondială din 2018, după ce a învins-o la Eskișehir pe prima clasată din grupa I.

După meci, antrenorul român al turcilor s-a arătat încrezător că formația sa va continua să câștige și se va califica la turneul final din Rusia.

Am făcut un joc foarte bun și am obținut victoria în fața unei echipe excelente. Am jucat inteligent, am fost foarte organizați. Cred că am pregătit bine această partidă, iar jucătorii au fost foarte uniți.

Vom obține victorii și mai mari după acest meci. Vreau să îmi felicit jucătorii, cred că au o șansă reală de a merge la Cupa Mondială.

Toate echipele au șanse de calificare acum, așa că trebuie să ne pregătim foarte bine pentru meciul cu Islanda, trebuie să câștigăm. Va fi o partidă grea, în fața unui adversar organizat și cu mult spirit de sacrificiu”, a declarat Lucescu în conferința de presă de după meci.

După opt etape, Turcia ocupă în continuare locul al treilea, însă se află la doar două puncte în spatele Croației și Islandei, formațiile aflate pe primele două locuri. Șanse reale la calificare are și Ucraina, care, deși a pierdut în Islanda, 0-2, se află într-o situație similară cu a Turciei.

Clasamentul grupei I:

Programul ultimelor două etape din grupa I:

6 octombrie:
Kosovo - Ucraina
Turcia - Islanda
Croația - Finlanda

9 octombrie:
Islanda - Kosovo
Finlanda - Turcia
Ucraina - Croația

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT