• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Portugalia s-a impus greu pe terenul Ungariei, dar a bifat până la urmă cea de-a șaptea victorie consecutivă în preliminariile Cupei Mondiale. Jose Fonte, fundașul central al lusitanilor, a postat o imagine care să descrie jocul dur prestat de fotbaliștii maghiari.

Lusitanii au acuzat jocul dur prestat de adversarii lor în confuntarea de la Budapesta. Jose Fonte a explicat faptul că ungurii au jucat cu agresivitate și că au comis faulturi extrem de dure în ultima etapă din preliminariile Campionatului Mondial. Fundașul central a publicat pe o rețea de socializare o imagine trucată cu jucătorii portughezi fericiți, dar destul de ”șifonați”. Imaginea a fost de asemenea însoțită de un mesaj victorios al apărătorului în vârstă de 33 de ani de la West Ham United. ”Un meci dificil, dar care ne-a și plăcut! Mereu împreună”, a scris jucătorul.

Ungaria a rămas în inferioritate numerică în prima jumătate de oră, după ce Priskin a primit direct cartonaşul roşu. Atacantul lui Ferencvaros l-a lovit cu cotul pe Pepe, iar decizia arbitrului a fost indiscutabilă (29). Danny Makkelie, arbitrul danez care a condus partida de la Budapesta, a acordat nu mai puțin de patru cartonașe galbene gazdelor dintr-un total de 14 faulturi comise de aceștia. 

FOTOGRAFIA POSTATĂ DE JOSE FONTE: