• Tenis: WTA Wuhan (Digi Sport 2, 24 - 30 septembrie)
  • Liga 1: Botoșani-Viitorul (ora 18:00) și Astra-CFR Cluj (ora 20:30) se joacă luni, 25 septembrie, pe Digi Sport 1

Portugalia s-a impus greu pe terenul Ungariei, dar a bifat până la urmă cea de-a șaptea victorie consecutivă în preliminariile Cupei Mondiale. Jose Fonte, fundașul central al lusitanilor, a postat o imagine care să descrie jocul dur prestat de fotbaliștii maghiari.

Lusitanii au acuzat jocul dur prestat de adversarii lor în confuntarea de la Budapesta. Jose Fonte a explicat faptul că ungurii au jucat cu agresivitate și că au comis faulturi extrem de dure în ultima etapă din preliminariile Campionatului Mondial. Fundașul central a publicat pe o rețea de socializare o imagine trucată cu jucătorii portughezi fericiți, dar destul de ”șifonați”. Imaginea a fost de asemenea însoțită de un mesaj victorios al apărătorului în vârstă de 33 de ani de la West Ham United. ”Un meci dificil, dar care ne-a și plăcut! Mereu împreună”, a scris jucătorul.

Ungaria a rămas în inferioritate numerică în prima jumătate de oră, după ce Priskin a primit direct cartonaşul roşu. Atacantul lui Ferencvaros l-a lovit cu cotul pe Pepe, iar decizia arbitrului a fost indiscutabilă (29). Danny Makkelie, arbitrul danez care a condus partida de la Budapesta, a acordat nu mai puțin de patru cartonașe galbene gazdelor dintr-un total de 14 faulturi comise de aceștia. 

FOTOGRAFIA POSTATĂ DE JOSE FONTE: