• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Jaime Penedo are așteptări mari de la 2017, care poate fi cel mai bun an din carieră.

Câștigător al Cupei Ligii, cu Dinamo, portarul panamez speră să-și ajute naționala să se califice la Campionatul Mondial din Rusia.

Titular în toate meciurile reprezentativei sale din preliminarii, Penedo caută însă să dea lovitura și în tricoul roș-albilor.

"La echipa naţională putem scrie istorie pentru ţara noastră, să ne calificăm la o ediţie de Campionat Mondial. Suntem pe locul 4, este o clasare pozitivă şi ne putem califica în play-off sau chiar direct la turneul final. Este un vis pe care l-am avut toată viaţa, m-am apucat de fotbal pentru asta. Cu Dinamo, eu sper să ajung în grupele Europa League", își dorește Penedo.

Penedo a fost primul jucător care și-a prelungit contractul cu Dinamo, după finalul sezonului. Portarul de 35 de ani a adunat 18 prezențe pentru roș-albi.

Cu Penedo între buturi, echipa din Ștefan cel Mare are victorii pe linie în derby-urile cu FCSB: 2-1 și 3-1 în campionat, respectiv 4-1 și 3-1, în semifinalele Cupa Ligii.