• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Oficialii clubului Galatasary nu i-au rămas datori lui Mircea Lucescu, după ce selecționerul Turciei s-a plâns de faptul că marile cluburi din Țara Semilunei nu dau atenție jucătorilor interni.

Dursun Ozbek, președintele celor de la Galatasaray, club care l-a ”curtat” pe Lucescu chiar în aceeași perioadă în care tehnicianul, în vârstă de 72 de ani, negocia și cu mai marii federației de la Istanbul.

”Aducem străini pentru că, până acum, cei care au fost la națională nu s-au arătat interesați de fotbaliștii de aici. Trebuie să facem investiții în infrastructură, iar apoi vom avea și jucători tineri pentru națională”, a spus Dursun Ozbek, citat de Yeniakit.

După victoria cu 1-0 în fața Croației, ”Il Luce” s-a plâns de faptul că marile cluburi din Turcia pun mai mult bază pe fotbaliștii străini. În urma acestor discuții, presa turcă anunță că legea sportului se va modifica, astfel încât fotbaliștii turci să fie protejați.

Nu a fost suficient pentru primul meci, dar ne-a ajutat mult la cel de-al doilea. Peste o lună veți vedea o națională mult mai bună”, a mai declarat Mircea Lucescu în conferința de presă de după meciul cu Croația, în care a mai spus că este încrezător jucătorii săi pot ajunge la Cupa Mondială din Rusia.

Clasamentul Grupei I:

Programul ultimelor două etape din grupa I:

6 octombrie:
Kosovo - Ucraina
Turcia - Islanda
Croația - Finlanda

9 octombrie:
Islanda - Kosovo
Finlanda - Turcia
Ucraina - Croația

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT