• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Federaţia Română de Fotbal a fost amendată cu 8.000 de franci elveţieni şi a primit un avertisment, în urma incidentelor produse de fani la meciul cu Danemarca, încheiat la egalitate, scor 0-0, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

FIFA a decis să sancţioneze FRF din cauza "comportamentului necorespunzător al unor spectatori (folosirea laserelor şi fluierelor)", la partida disputată la Cluj-Napoca, pe 26 martie.

Este pentru a patra oară în actuala campanie de calificare când FRF e amendată din cauza incidentelor din tribune. Cea mai severă sancţiune a venit după jocul de pe teren propriu cu Polonia, când FIFA a obligat forul condus de Răzvan Burleanu să plătească 95.000 de franci elveţieni, după ce spectatorii au folosit torţe, bannere politice, au huiduit imnul naţional, iar organizarea din punct de vedere al securităţii a lăsat de dorit.

Totodată, FIFA a decis ca două meciuri de pe teren propriu ale României în preliminariile CM 2018 să nu se dispute pe Arena Naţională din Bucureşti, executarea pentru cea de-a doua partidă fiind suspendată pentru o perioadă de probaţiune de 2 ani.

O amendă importantă a primit federaţia albaneză, 100.000 de franci elveţieni, pentru incidentele produse de fani la meciul cu Italia, de la Palermo. Au mai fost sancţionate federaţiile din Iran, Bosnia, Polonia, Muntenegru, Brazilia, Argentina şi Mexic.