• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Neymar e la un gol distanţă de încă o performanţă de excepţie. Dacă va înscrie pentru Brazilia în această noapte, contra Paraguayului, starul Barcelonei îl va egala pe legendarul Pele la numărul de goluri marcate pentru Selecao la vârsta de 25 de ani.

Edson Arantes do Nascimento a marcat 52 de goluri până la acea vârstă, iar Neymar a punctat şi el de 51 de ori până acum.

Golurile lui Pele din prima parte a carierei au contribuit la primele două titluri mondiale cucerite de selecţionata auriverde, în 1958 şi 1962.

Fostul mare fotbalist, ajuns la 76 de ani, este şi golgeterul all-time al naţionalei Braziliei, cu 95 de goluri.

Neymar se află la numai cinci goluri distanţă de Romario (56 de goluri) şi mai este depăşit de Ronaldo (67 de goluri) şi Zico (66).

Specialiştii consideră că vedeta Barcelonei îl poate depăşi chiar şi pe Pele şi deveni noul golgeter all-time al Braziliei. Forma excelentă de la venirea selecţionerului Tite, cu cinci goluri şi şase pase decisive în şase partide jucate, îl îndreptăţeşte pe Neymar să spere la depăşirea acestui record.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT