• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Naționala de fotbal a selecționatei din Muntenegru a răzbunat, sâmbătă seară, eșecul de la Erevan și se menține pe locul secund în Grupa E, cea din care fac parte și tricolorii.

Beciraj a deschis scorul, încă din minutul 2, din pasa lui Jovovic, spulberând astfel orice speranță a armenilor într-un rezultat de senzație. Apoi, Stefan Jovetic a mărit avantajul gazdelor (28), cu un șut din afara careului și victoria era rezolvată. 

Căpitanul Muntenegrului a realizat ”dubla” după pauză, cu un șut cu dreptul și spectatorii se gândeau deja la un scor-fluviu. Și nu numai că au mai avut parte de un gol, dar acesta a fost și cel mai frumos al meciului.

Jovetic, cel mai bun marcator din istoria naționalei Muntenegrului, a izbutit hat-trick-ul, în minutul 82, după o execuție magistrală, din foarfecă laterală.

Scorul final n-a fost însă 4-0 pentru gazde, căci Koryan a marcat și el la Podgorica, astfel că Armenia se menține la egalitate de puncte cu România, pe care o va întâlni la toamnă, la București.

Muntenegru - Armenia 4-1
Au marcat: Beciraj 2, Jovetic 28, 54, 82 / Koryan 89

Muntenegru: Petkovic - Marusic, Savic, Simic, Tomasevic (Klimenta 75) - Kosovic, Vukcevic (Scekic 71) - Jankovic, Jovetic, Jovovic (Haksabanovic 84) - Beciraj
Selecționer: Ljubisa Tumbakovic 

Armenia: Beglaryan - Mkoyan (Yedigaryan 46), Voskanyan, Andonian, Daghbashyan - Grigoryan - Hovhannisyan, Mihtaryan, Pizzelli, Ozbiliz - Koryan
Selecționer: Artur Petrosyan